Nike s-a despărțit de Neymar, jucătorul fiind acuzat de hărțuire sexuală!

Este o poveste mai veche, ce datează din 2016 – fotbalistul brazilian a fost angajat să facă o campanie publicitară pentru Citi Field, un stadion de baseball din New York. După filmări, Neymar s-a întâlnit și cu idolul său din baschet, Michael Jordan, sărbătorind cu mult alcool acest eveniment.

Petrecerea de la clubul de noapte a degenerat, iar personalul hotelului unde era cazat brazilianul i-ar fi cerut ajutorul unei femei, cât și unui alt reprezentant Nike, pentru a-l duce pe fotbalist în cameră, acesta fiind foarte beat. După spusele femeii, care era coordonatoarea evenimentului de publicitate din partea Nike, Neymar a împiedicat-o să iasă din cameră, și-a scos lenjeria și ar fi obligat-o să-i facă sex oral. Doamna în cauză a raportat incidentul mai multor prieteni și colegi ai companiei, intervievate de Wall Street Journal. Plângerea celei hărțuite a fost direcționată și către șefului de Resurse umane și consilierului general al lui Nike, Hilary Krane, care a angajat avocați de la Cooley LLP, una din firmele de avocatură de prestigiu, din Statele Unite ale Americii, care au început o anchetă în 2019.

Tatăl fotbalistului are o altă părere despre acțiunea companiei Nike: ”Suntem surprinși, nu știm de ce Nike face aceste dezvăluiri tocmai acum. Contractul cu Nike a fost încălcat unilateral pentru neplata obligațiilor financiare, asta pot să spun”, a declarat Neymar senior. În completare, reprezentanții fotbalistului neagă acuzațiile, spunând că acestea sunt nefondate. Mai mult, tricoul cu numărul 10 de la PSG a semnat, recent, un acord de reprezentare cu Puma, firmă care n-a comentat nimic despre acest subiect, pe motiv că ancheta este în desfășurare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*