Nimic întâmplător

Par foarte surprinzătoare câteva dintre rezultatele consemnate în Liga I, în ultima perioadă, dar, analizate atent, acestea au explicaţii logice, din care sunt multe lucruri de învăţat, de ţinut minte!
Nu trebuie să mire victoria Viitorului în faţa FCSB-ului, foarte tare, pentru că, fără disciplină tactic, fără a face o “echipă” din cei 11 jucători din teren, nu se pot obţine rezultate! Iar Gigi Becali – care se implică la echipă inclusiv la schimbări – a ales un antrenor care nu are măcar calificarea necesară pentru nivelul la care antrenează, lucru care se vede acum din plin!
Nici victoriile celor de la ACS Poli contra lui CFR Cluj şi Dinamo nu sunt întâmplătoare, la Timişoara fiind stabilitate din punct de vedere al lotului, al echipei şi, mai ales, al băncii tehnice, astfel că bănăţenii chiar pot bate pe oricine, în acest sezon al Ligii I, în care calitatea pare să mai fi pierdut o treaptă.
Iar faptul că Astra lui Iordănescu reuşeşte să rămână între protagonistele întrecerii este o consecinţă a disciplinei, fără de care, până la un moment dat, nu se poate!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*