NINGE la CAVNIC. Circulație restricționată pe DJ 186 Cavnic – Budesti. VIDEO+FOTO

UPDATE ora 14: Vă informăm că în judeţul Maramureş, din cauza ninsorii, pe DJ 184 Cavnic – Budeşti unii copaci au căzut pe partea carosabilă şi că există riscul să mai cadă. La această oră circulaţia este deviată, poliţiştii Serviciului Rutier se află în zonă pentru a-i direcţiona pe şoferi pe DN18, pentru a verifica dacă autovehiculele sunt echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă şi pentru fluidizarea traficului rutier. Până în acest moment nu au fost înregistrate evenimente rutiere în zonă, însă toate autovehiculele care nu au fost echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă, au fost întoarse din drum.

Le reamintim şoferilor că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. De asemenea, îi sfătuim pe şoferi  să se informeze cu privire la condiţiile meteo înainte de a porni la drum şi foarte important, să respecte indicaţiile poliţiştilor.

UPDATE: Pe DJ 184 se circulă pe un singur sens, pe un sector al drumului, unde sunt  doi copaci, care sunt aplecați spre drum, sub greutatea zăpezii. Circulația este fluidizată de către echipaje ale poliției rutiere. Se intervine cu utilaje de deszăpezire de la drumurile județene pentru curățarea părții carosabile. La fața locului au fost chemate echipe de intervenție pentru a tăia copacii. Vântul suflă în rafale și mai există pericol de prăbușire a copacilor, sub greutatea zăpezi, în zona pârtiilor de schi.

Prefectul Vasile Moldovan împreună cu administratorul de drum și poliția rutieră au dispus măsura de restricționare a circulației rutiere pe DJ 184, până la finalizarea intervenției de îndepărtare a copacilor în pericol de prăbușire. Măsura de restricționare a circulației a fost dispusă începând cu ora 12.45

 Instituția Prefectului-Județul Maramures

Iarna s-a instalat la Cavnic. Ninge, iar stratul de zăpadă s-a aşternut peste pârtiile de ski din localitate.

Suntem abia la sfârşitul lunii octombrie , dar în Cavnic  iarna  e  la  ea  acasă.

„Prima ninsoare din sezonul de iarnă 2017-2018 a sosit. Prognozăm deschiderea pârtiilor la începutul lunii decembrie până atunci va vom tine la curent cu toate noutățile!” a declarat Oana Poenar, managerul hotelului Superski.

In urma cu putin timp soserii aflati in trafic pe drumul judetean 186 Cavnic – Budesti ne-au transmis fotografii si imagini video dupa ce au ramas blocati in trafic conform vasiledale.ro.

Ninsoarea abundenta face ravagii deja in Maramures. Orasul Cavnic este de doua ore fara energie electrica. Reteaua a fost afectata de vantul puternic din cate se pare.

Nici pe sosea nu este mai bine. In Pasul Rotunda, soferii nu mai pot inainta din cauza drumului acoperit cu omat. “Niciun utilaj de deszapezire. Nimic! Se stia de cateva zile ca e cod portocaliu de ninsori in zona de munte a Maramuresului. II doare in cot de noi cei care platim taxe si impozite dupa masinile noastre. Avem cauciucuri de iarna, dar nu sunt de folos” ne-a scris un sofer vasiledale.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*