Nocturna noului „Francisc Neuman” se aprinde pentru primul meci de acasă al UTA-ei în Liga 1!

La 24 de ore de la programarea rundei inaugurale a sezonului 2020-2021 a Ligii I, Liga Profesionistă de Fotbal a revenit și cu tabloul meciurilor din etapa cu numărul doi. Vineri, 28 august, de la ora 21, toată țara va fi cu ochii pe noua arenă „Francisc Neuman”, cu ocazia întâlnirii dintre UTA și FC Voluntari.

Conform graficului, constructorul Drast Company va anunța în prima parte a săptămânii viitoare încheierea lucrărilor în Calea Aurel Vlaicu, iar din acel moment Primăria poate începe operațiunea de recepție. Totodată, instituțiile responsabile cu oferirea avizelor de funcționare, ISU – în primul rând, vor ajunge și ele pe noul stadion, iar procedurile nu ar trebui să dureze mai mult de 5-6 zile.

Tot la începutul săptămânii viitoare, poate chiar luni, Comisia de Omologare LPF va și ea prezentă pe „Francisc Neuman” și, doar dacă totul este în regulă sau vor exista garanții că vor fi până la mijlocul săptămânii 24-30 august când ar putea avea loc o nouă vizită fulger, programarea făcută astăzi rămâne în picioare.

Se știe că echipa antrenată de Laszlo Balint va debuta în Liga 1 sâmbătă, 22 august, la Ovidiu, cu Viitorul, iar acasă urmează să joace, astfel, după 6 zile, la lumina reflectoarelor. Din păcate, accesul spectatorilor va fi interzis pe fondul restricțiilor legate de coronavirus, însă asta nu înseamnă că cei din conducerea clubului UTA nu va demara campania de vânzare a abonamentelor tot undeva în prima parte a săptămânii vittoare.

Iată cum arată configurația întregii etape cu numărul doi a Ligii a II-a:

Vineri, 28 august

Ora 18.00 Gaz Metan Mediaș – FC Argeș

Ora 21.00 UTA Arad – FC Voluntari

Sâmbătă, 29 august

Ora 18.00 FC Hermannstadt – Academica Clinceni

Ora 21.00 CFR Cluj – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Duminică, 30 august

Ora 15.30 AFC Botoșani – Politehnica Iași

Ora 18.00 Universitatea Craiova – Astra Giurgiu

Ora 21.00 FCSB – Viitorul

Luni, 31 august

Ora 21.00 Chindia Târgoviște – FC Dinamo

0
0

Articolul Nocturna noului „Francisc Neuman” se aprinde pentru primul meci de acasă al UTA-ei în Liga 1! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*