Noi detalii despre scandalul de la Dinamo! Alti patru fotbalisti au petrecut alaturi de Filip si Hanca

Steliano Filip a fost in centrul unui scandal chiar inainte de meciul din Cupa Romaniei castigat de catre „caini” in fata celor de la Aerostar Bacau cu scorul de 1-0.

Potrivit presei din Romania, Filip s-ar fi imbatat si ar fi petrecut pana la 5 dimineata, fapt negat de colegul sau de camera, Sergiu Hanca, care a dezvaluit ce au facut cei doi in noaptea precedenta meciului din Cupa, si anume, au urmarit un meci din Cupa Germaniei.

Noi informatii dau amploare acestui scandal. A iesit la iveala faptul ca alti patru fotbalisti s-ar fi alaturat „petrecerii”. Si Ionel Danciulescu a urmarit meciul alaturi de cei sase fotbalisti, dar oficialul a parasit camera odata cu incheierea partidei si jucatorii au ramas „sa petreaca”.

Este vorba despre tinerii Nedelcearu, Costache, Dudea si Mutiu, care, alaturi de Hanca si Filip, ar fi deranjat un client al hotelului si acesta a sunat de mai multe ori la receptie pentru a se plange de zgomotul ce se auzea din camera dinamovistilor.

Persoana care i-a ajutat pe fotbalisti sa aduca bautura si energizante in incita hotelului ar fi un apropiat al acestora, care nu face parte din lotul lui Vasile Miriuta. Politia si-a facut aparitia in jurul orei 4:00 si dinamovistii au spart gasca, dar nu au ramas nepedepsiti. Finantatorul Ionut Negoita a aflat de incident si i-a amendat pe cei sase jucatori conform Regulamentului de Ordine Interioara.

The post Noi detalii despre scandalul de la Dinamo! Alti patru fotbalisti au petrecut alaturi de Filip si Hanca appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*