Noi detalii despre situatia lui Alex Ionita la Astra: „Mai are un an contract cu Astra si va petrece aceasta perioada la echipa a doua”

Situatia lui Alexandru Ionita la Astra Giurgiu nu pare sa se imbunatateasca, iar acest lucru este confirmat de catre presedintele clubului, Dani Coman, care a anuntat ca fotbalistul ar putea juca la echipa a doua pana la finalul contractului, adica inca un an.

Oficialul a anuntat ca giurgiuvenii vor mai aduce cativa jucatori la echipa, indiferent de decizia ce se va lua in privinta lui Alex Ionita.

„Ionita va merge la echipa a doua, nu a inteles ca ii va fi foarte greu sa stea acolo o lunga perioada. Mai are un an contract cu Astra si probabil ca aceasta perioada o va petrece la echipa a doua. Vorbim de un fotbalist care a fost selectionat la echipa nationala, care e tanar si are perspective.

Consider ca e sfatuit prost de oamenii de langa el. Nu ne conditioneaza transferul lui perioada de transferuri. Indiferent daca va pleca sau nu, noi vom aduce jucatori. Cu CFR sunt doar discutii. Nu avem nicio oferta scrisa pe adresa clubului. Au existat discutii, dar au ramas la acest stadiu. Vom avea o discutie cu CFR Cluj maine si vom vedea daca vom ajunge la un acord”, a declarat Coman, potrivit Telekom Sport.

The post Noi detalii despre situatia lui Alex Ionita la Astra: „Mai are un an contract cu Astra si va petrece aceasta perioada la echipa a doua” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*