Noi dezvaluiri despre activitatea lui Razvan Burleanu la sefia FRF: „Spala bani cu ajutorul unei fime din cluj a unui politician! Am facut apel de atatea ori sa se verfice (…)”

Fostul portar al nationalei, Florin Prunea, face noi dezvaluiri despre activitatea de la FRF. Prunea spune ca Razvan Burleanu scoate bani din FRF printr-o firma din Cluj, Vitrina Advertising (S.C. Vitrina Felix Media S.A), in interiorul careia s-ar edita niste brosuri si materiale promotionale la preturi foarte mari. Firma ar fi condus din spate de un influent politician roman.

”In momentul in care la FRF ai un presedinte care nu are nimic in comun cu fotbalul, in momentul in care ai un secretar general despre care nu vreau sa mai zic nimic. Ce sa mai zici? Totul inseamna bani. Se spala o multime de bani pentru aceste brosuri care sunt imprimate la o firma din Cluj. Toata lumea stie cui ii apartine aceasta firma si am facut apel de atatea ori sa se verfice. Se spala o multime de bani prin aceasta firma, milioane de euro. Aceste brosuri si fituici costa. Aceasta firma trebuie controlata, pentru ca acolo se fac «prostioare»”, a declarat Florin Prunea la ProSport LIVE.

Fostul presedinte al lui CSM Poli Iasi sustine ca FRF spala bani prin aceasta firma, departe de ochii Comitetului Executiv: ”Este o firma de la Cluj care, daca se sapa, o sa aveti surpriza sa vedeti cam cate milioane de euro se ruleaza prin aceasta firma. Numai cu FRF se ruleaza aceste sume. Totul este cu circuit inchis, nu se voteaza nimic in Comitetul Executiv. Este o firma in spatele careia se afla un politician care il sustine pe actualul presedinte FRF”.

The post Noi dezvaluiri despre activitatea lui Razvan Burleanu la sefia FRF: „Spala bani cu ajutorul unei fime din cluj a unui politician! Am facut apel de atatea ori sa se verfice (…)” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*