Noi intepaturi din partea lui Mourinho: „Altii cumpara fundasi la preturi de atacanti”

Dupa ce Virgil van Dijk a fost transferat la Liverpool pe 85 de milioane de euro si a devenit cel mai scump fundas din istorie, Jose Mourinho considera ca echipa sa nu a cheltuit suficient de multi bani pe transferuri pentru a se lupta la titlu in Premier League.

„Aceasta suma nu este suficienta pentru a lupta cu alte echipe. Preturile pentru marile cluburi sunt diferite fata de cele ale altor cluburi. Marile cluburi istorice sunt pedepsite pe piata din cauza istoriei lor. Suntem in cel de-al doilea an in care incercam sa reconstruim o echipa de fotbal, care nu mai este una dintre cele mai bune din lume. Altii cumpara fundasi la preturi de atacanti”, a declarat Mourinho, potrivit Telekom Sport.

302 milioane de euro au cheltuit „Diavolii” pe jucatori de cand este Mourinho antrenor, dar portughezul considera ca suma este mult prea mica in comparatie cu cheltuielile celorlalte cluburi din campionatul englez.

Jucatorii transferati la Manchester United in mandatul lui Mourinho:

Paul Pogba – 100 milioane de euro
Romelu Lukaku – 75 de milioane de euro
Nemanja Matic – 40 de milioane de euro
Victor Lindelof – 31 de milioane de euro
Eric Bailly – 30 de milioane de euro
Henrikh Mkhitaryan – 26 de milioane de euro

The post Noi intepaturi din partea lui Mourinho: „Altii cumpara fundasi la preturi de atacanti” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*