Nord-irlandezii nu si-au revenit, dupa penalty-ul acordat eronat de Hategan: „Ar fi bine sa ne spuna ce a vazut!”

Fotbalistii reprezentativei Irlandei de Nord nu isi revin dupa ce au ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2018. Atacantul Jamie Ward sustine ca arbitrul roman, Ovidiu Hategan, ar trebui sa apara in fata presei si a fanilor pentru a explica de ce a acordat penaltiul care a decis soarta calificarii din barajul cu Elvetia.

Maniera in care am fost eliminati e dezamagitoare. Nu a fost penalti si ar fi bine ca arbitrul sa ne spuna ce a vazut el. Noi facem asta atunci cand gresim, asa ca ar fi dragut ca si el sa apara si sa ne spuna ce a vazut„, a spus ward dupa returul cu Elvetia.

Irlanda de Nord a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Rusia, dupa un baraj dramatic cu Elvetia.

A fost 0-1 in turul de la Belfast, unicul gol fiind inscris dupa un penalti controversat acordat de arbitrul Hategan, si 0-0 in returul din Elvetia.

Ovidiu Hategan, cel mai bun arbitru roman de dupa Ion Craciunescu, a aratat punctul cu var dupa o faza in care balonul sutat de la marginea careului l-a lovit in umar pe Cory Evans.

Aceasta decizie a provocat si un mic scandal, sotia lui Evans lansand un atac xenofob la adresa arbitrului nostru, ulterior cerandu-si scuze.

The post Nord-irlandezii nu si-au revenit, dupa penalty-ul acordat eronat de Hategan: „Ar fi bine sa ne spuna ce a vazut!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*