Note mici! Ultima medie cu care s-a intrat la liceele lugojene este 3,30

Evaluarea Națională din acest an nu a adus nicio medie de 10 absolvenților ciclului gimnazial din municipiul Lugoj.
În urma primei etape a repartizării computerizate, un număr de 36 de elevi au fost admiși în liceele din oraș cu medii peste 9, iar la polul opus, cinci elevi au fost admiși cu medii sub 5.

Candidatul cu cea mai mare medie de admitere din Lugoj, respectiv 9,92, provenind de la Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu” a optat pentru specializarea Matematică-Informatică, la Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu”. La Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu”, candidatul cu cea mai mare medie provine de la Liceul Teoretic ”Harul” și a obținut 9,80 la Evaluarea Națională, optând, de asemenea, pentru specializarea Matematică-Informatică.

La Liceul Tehnologic ”Valeriu Braniște” cea mai mare medie cu care a fost admis un elev este 8,57 și aparține unui candidat de la Școala Gimnazială Criciova care a optat pentru specializarea Turism şi alimentaţie. La Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” cea mai mare medie de admitere de anul acesta este 6,50 și aparține unui candidat care vine de la Liceul Tehnologic ”Tomșa Vodă” din Solca, Suceava și a ales specializarea Mecanică.

Cea mai mică medie cu care s-a intrat la ”Brediceanu” este 6,03, la specializarea Științe ale Naturii, predare în limba germană, iar cea mai mică medie de admitere la ”Hasdeu” este 5,08, la specializarea Filologie, predare în limba ucraineană. În cadrul Liceului Tehnologic ”Valeriu Braniște”, cea mai mică medie cu care a fost admis un candidat este 5,42, la specializarea Electronică automatizări, iar la ”Aurel Vlaicu” cea mai mică medie de admitere este 3,30, la specializarea Economic.

Articolul Note mici! Ultima medie cu care s-a intrat la liceele lugojene este 3,30 apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*