Nou-promovata din Bazoș triumfă la un scor de forfait la ocupanta podiumului, de care se apropie la un punct

Returul Diviziei D Timiș a început în această după-amiază într-o notă surprinzătoare, nou-promovata AS FC Bazoșu Vechi desprinzându-se după pauză la un scor de forfait în deplasarea la ocupanta locului 3 după sezonul de toamnă, CS Unirea, de care s-a apropiat astfel la numai un punct.

Primul meci din etapa inaugurală a jumătății secunde a campionatului ligii a patra timișene, prima surpriză, consemnată pe arena ”Gheorghe Biaș”: CS Unirea Sânnicolau Mare – AS FC Bazoşu Vechi 0-3 (0-0).

Nou-promovata a izbutit astfel performanța de a dispune tur-retur cu același 3-0 de cei din Sânnicolau Mare, care încheiau turul cu o invincibilă serie de 5 victorii și o remiză, survenită după dubla sincopă acasă din etapele a noua și a 11-a, 0-3 cu ACS Dumbrăvița și 0-1 cu Timișul Șag. Astăzi însă, Unirea n-a înscris din nou pe propriul teren, din contră, cedând pasul după pauza duelului locurilor 3-6.

Pe un teren moale şi îmbibat de apă, oponentele au depus notabile eforturi pentru a duce jocul la bun sfârșit, iar după o primă repriză albă şi fără situaţii clare de a marca, mitanul secund a adus desprinderea oaspeţilor odată cu obținerea unei lovituri de la 11 metri, pentru un fault comis în propria suprafață de pedeapsă de portarul Sitaru, la trei minute de la reluare. A transformat cu siguranţă Florin Dobre: 0-1.

În minutul 62, vizitatorii antrenați de Sorin Tomoş au dublat avantajul prin Cristian Radu, iar Eugen Pistriţu a stabilit rezultatul final cu opt minute înainte de final: 0-3.

Finish în inferioritate numerică pentru învinși, Valentin Florescu fiind eliminat pentru acumularea de cartonaşe galbene.

*

CS Unirea: Sitaru – Crişan, Şimon, Uzun, Galea, Florescu, Costea, Opriş, Bataneaţ, Cărpinişan, Grigore.

Antrenor Nicolae Căprărescu.

Au mai jucat: Wilheim, Manoliu, Pînzaru, Blaga.

Rezerve: Dima şi Timiş.

AS FC Bazoşu Vechi: Tcaciuc – Aniţaş, Slabu, Lutsch, Cătană, Stănilă, Curea, Toroni, Dobre, Radu, Pistriţu.

Antrenor Sorin Tomoş.

Au mai jucat: Achimov, Vălean, Epure şi Vâlceanu.

Rezervă|: Chelbu.

Au arbitrat: Elisei Balaj – Bogdan Chiorpec şi Denis Mihăescu. Observatori: Aurel Bobu şi Traian Dejeu.

Etapa a XVIII-a continuă sâmbătă de la orele 11 și 15, încheindu-se duminică. Programul și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice. CS Unirea va juca și runda viitoare tot la Sânnicolau Mare, cu Avântul Periam, iar AS FC Bazoșu Vechi la rândul ei acasă, cu ”satelitul” Lugojului.

The post Nou-promovata din Bazoș triumfă la un scor de forfait la ocupanta podiumului, de care se apropie la un punct appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*