Nou-promovata Fortuna pierde la scor în Liga 1 și la Vasas Femina

Nou-promovata în primul eșalon de fotbal feminin Fortuna Becicherecu Mic a cedat categoric și în această după-amiază de la ora 16, cu 8-0 (5-0) pe ”Municipalul” din Odorheiu Secuiesc localnicei Vasas Femina, într-o restanță din etapa a II-a în ediția 2017/8, după ce timișencele pierdeau și duminică de la 11 în Teleorman, cu 7-0 (5-0) în fața Universității Alexandria.

Fortuna a avut parte așadar în ultimele zile de primele deplasări în Liga 1 de fotbal feminin după promovarea izbutită în primăvară, dar și în urma primelor apariții în elită, disputate pe teren propriu, 0-2 pe 2 septembrie în runda inaugurală, cu CFR Timișoara, a treia pe podiumul Superligii precedente, și 1-4 pe 1 octombrie cu ASA 2013 Târgu Mureș.

Aflată în ultimele zile tot la primele partide pe teren propriu, Vasas Femina a pierdut mai întâi sâmbătă cu 0-1 acasă cu campioana Olimpia 1 U.T. Cluj, înregistrând astăzi în schimb întâiul succes din noul campionat, la ceea ce este un scor record al ediției 2017-2018.

Fortuna a rămas astfel și pe mai departe fără nici un punct, fără nici o victorie fiind și Heniu Prundu Bârgăului, penultima, cu un punct și un meci mai puțin jucat. Sportivele din Becicherecu Mic n-au însă foarte mult timp la dispoziție până duminică la ora 11, când vor găzdui în etapa a 5-a disputa cu CSȘ Târgoviște, plasată momentan deși cu un joc mai puțin în cont pe podiumul ierarhiei, după campioana cu punctaj maxim Olimpia 1 UT Cluj și CFR Timișoara, alb-vișiniile fiind la rândul lor înaintea confruntării cu CS Real, la Craiova, tot în runda ce marchează mijlocul turului în Liga 1.

Astăzi s-a mai jucat de la ora 11 și meciul ASA – Universitatea Alexandra, 1-1, într-o altă restanță tot din etapa a II-a. Ultimele rezultate, clasamentul și programul următor, pe coloana datelor tehnice.

The post Nou-promovata Fortuna pierde la scor în Liga 1 și la Vasas Femina appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*