Nou-promovata Fortuna și CSO Făget pornesc cu victorii la zero acasă, oaspeții fără gol marcat sâmbătă

Etapa inaugurală a Diviziei D Timiș a continuat cu cele 3 meciuri de sâmbătă, programate la ore diferite și încheiate fără nici un gol înscris în contul vizitatorilor, dar în schimb cu un succes la un scor de forfait pentru nou-promovata din Becicherecu Mic și cu unul la limită pentru gruparea din orașul cel mai estic pe harta ligii a patra.

Vineri seară s-a consemnat un scor alb în întâlnirea CS Unirea – AS Seceani, jucată la Sânnicolau Mare în prima zi a noii ediții de campionat, iar o remiză fără goluri s-a înregistrat și astăzi: Avântul Periam – Unirea Tomnatic 0-0.

În schimb debut cu dreptul pentru o nou-promovată în liga a IV-a, în faţa ocupantei locului trei în ediţia trecută: ACS Fortuna Becicherec – ASO Deta 3-0 (2-0).

Cu noutăţi în lot ca transferuri de ultimă oră, în ceasul al 12-lea, și anume Harald Fridrich (ACS Poli) şi Brian Filimon (ACS Dumbrăviţa), primul fiind titular iar al doilea intrat în mitanul secund, trupa lui Vasile Luţă a punctat decisiv prin golurile marcate de Dan Roman (min. 20), Zoran Radu (min. 45) şi Ifeany Anagor (min. 62). În minutul 41 gazdele au marcat un gol prin Anagor, dar a fost anulat pentru ofsaid, decizie contestată de jucătorii localnici.

Vasile Luţă (antrenor principal Fortuna): ”Am câştigat meritat, dar sincer am avut un gol valabil, anulat pentru un presupus ofsaid, dar nici vorbă de aşa ceva. Pot spune că a fost un meci foarte bun făcut de noi, am suferit foarte mult la finalizare, am ratat foarte mult”.

Florin Albu (antrenor ASO Deta): ”Un meci foarte bun chiar dacă scorul este prea mare, a câştigat echipa mai bună. Am întâlnit un adversar bun şi puternic, îmi pare rău că am avut lipsă patru titulari de bază: Dragan Paulevici, Ovidiu Semeniuc, Denis Radu şi Florin Minea. Cu totul alta ar fi fost faţa jocului dacă îi aveam în teren”.

Fortuna: Culda – Hodiş, Oneţ, Fridrich, Szalkai, Vîrşog, Zurbagiu, Negruţ, Dan Roman, Radu, Anagor.

Antrenor Vasile Luţă.

Au mai jucat: Filimon, Croitoru, Andrei Ilie şi Terec.

Pe bancă: Ungureanu şi Iakab.

Deta: Marta – Stanciu, Jarcalete, Barburescu, Popoviciu, Duţu, Dobre, Gaidoş, Chiticariu, Râmneanţu şi Raţiu.

Antrenor Florin Albu.

Au mai jucat: Barb, Frank şi un debut la 14 ani, Alin Guţu.

Arbitri: Alexandru Manea – Călin Cimponeriu şi Andrei Martinovici. Observator de arbitri Daniel Ionescu iar delegat de joc Paia Pecarov.

*

CSO Făget – AS Peciu Nou 1-0 (1-0)

Debut cu dreptul pentru gazde prin golul marcat de Alexandru Apostol în minutul 22. De menţionat și că în minutul 80 Mureşan a fost înlocuit cu antrenorul-jucător Sorin Gheju.

Adrian Brazovan (antrenor principal CSO Făget): ”Trebuie să recunosc că contrar cursul jocului noi am reuşit să înscriem primul gol, după ce oaspeţii au avut trei ocazii mari de gol. Prima repriză le-a aparţinut oaspeţilor, iar a doua a fost a noastră. Sunt mulţumit de rezultat, am obţinut trei puncte mari şi am început cu dreptul în noul campionat. Îmi pare rău că l-am bătut pe fratele meu Sorin Gheju, fotbalul se joacă pe goluri. Nu am înţeles de ce arbitrul a prelungit cu 10 minute, când s-a văzut clar că a arătat numai cinci minute, dar sunt mulţumit că s-a încheiat cu bine”.

Ionel Bărbosu (antrenor secund AS Peciu Nou): ”Rezultatul nu este cel real, noi am avut trei-patru ocazii mari, mari de gol şi ei ne-au marcat la primul şut pe poartă şi cu acel gol am fost învinşi. Am avut şi 4 absenţi, fiind la lucru…”

Făget: Lascu – Trofin, Gruneanţu, Matiaş, Popovici, Apostol, Dănăilă, Bîrză, Laczko, Bălan, Pătru.

Antrenor Adrian Brazovan.

Au mai jucat: Gafincu, Pamfiloiu şi Magheţ.

Pe bancă: Schmidt.

Au lipsit: Văcaru, Onae, Manzur şi Ionescu.

AS Peciu Nou: Rusu – Ştreango, Ilea, Tudor, Alin Roşu, Marius Rus, Cornel Rus, Lascău, Schipor, Mureşan şi Iorgovan.

Antrenor Sorin Gheju.

Au mai jucat: Teslariu, Spăriosu şi antrenorul Sorin Gheju.

Au arbitrat: Claudiu Gaitin –  Alexandru Gherman şi Patricia Samsudean. Observator de arbitri Dan Gabriel iar delegat de joc Traian Dejeu.

Rezultatele, programul etapelor I și a II-a plus clasamentul Diviziei D Timiș, pe coloana datelor tehnice.

 

The post Nou-promovata Fortuna și CSO Făget pornesc cu victorii la zero acasă, oaspeții fără gol marcat sâmbătă appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*