Noua conducere a Crișului a dat garanții de continuitate: „Ni s-a spus să rămânem o familie unită și să facem aceeași figură frumoasă și la anul”

Vestiarul liderului seriei a 8-a a Ligii a III-a a făcut cunoștință cu noua conducere a clubului din Chișineu  Criș. Însoțiți de primarul Flavius Chereji, managerul Viorel Vancea, mâna sa dreaptă, Alin Drăgan și Sebastian Mann, noul președinte al Consiliului de Administrație al Crișului, au provocat o discuție cu antrenorul Adrian Abrudean și elevii săi după ultimul antrenament al săptămânii trecute. Față de handbalul feminin, care nu va mai fi susținut de la bugetul local, fotbalul are un cu totul alt statut, iar „alb-albaștrii” au fost asigurați că-și pot vedea liniștit de drumul parcurs atât de bine în toamnă și la primăvară.

Deocamdată, e prematur să se vorbească despre numele jucătorilor ce vor întări echipa din partea a doua a sezonului, acum sosind doar certitudinea că: „Nu va pleca nimeni sau cel puțin eu și conducerea clubului nu vom renunța la niciun jucător, toți și-au făcut treaba bine. Ni s-a spus să rămânem o familie unită și să facem aceeași figură frumoasă și la anul. Noua conducere ne-a promis sprijin, vorbesc aproape zilnic cu Viorel Vancea, știe deja care ar fi întăririle pentru iarna asta. E vorba despre doi fotbaliști pe axul central și, eventual,  un junior”, a spus Adi Abrudean.

Antrenorul Crișului va conduce câte două ședințe de pregătire până pe 10 decembrie, când Pavel vor intra în vacanța de iarnă.

0
0

Articolul Noua conducere a Crișului a dat garanții de continuitate: „Ni s-a spus să rămânem o familie unită și să facem aceeași figură frumoasă și la anul” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*