Noua echipă a Șimandului își începe treaba în eșalonul secund de futsal: Mărcuș și Buruiană contează pe nu mai puțin de 27 de jucători!

După UTA (echipa de seniori în Liga 1 și cele de juniori în Liga Elitelor) și divizionarele terțe arădene, Șoimii Șimand este următoarea echipă arădeană ce-și începe aventura în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal. Este vorba de liga secundă de futsal de seniori, în care profesorul Daniel Mărcuș a înscris în premieră o echipă, cu care: „Ne propunem să facem spectacol, să reprezentăm județul Arad cât mai onorant posibil. Avem un lot numeros tocmai pentru faptul că nu toți jucătorii pot participa weekend de weekend la turnee, dar și pentru că este această problemă cu  coronavirusului ce ne-ar putea crea probleme de efectiv. Chiar miercuri vom face o primă testare, pentru a vedea câți dintre noi pot participa la meciurile de la Timișoara”.

Într-adevăr, primul turneu al eșalonului secund de fotbal în sală se va desfășura de vineri (23) până duminică (25 octombrie), la sala „Constantin Jude” din Timișoara. Adversarele șimăndanilor sunt gazda CFR, care i-a luat locul fostei campioane, desființata Informatica Timișoara, West Deva și Metropolitan Ișalnița (județul Dolj). Adică competitoarele seriei vestice a ligii a doua.

Din lotul „șoimilor”, pregătit de Dani Mărcuș și Dumitru Buruiană, fac parte nu mai puțin de 27 de jucători și anume: Darius Mircea Ardelean, Robert Balogh, Aurelian Borod, Andrei Bota, Dumitru Buruiană, Dominic Cheta, Alin Ciornei, Daniel Clej, Andrei Cordoș, Denis Cordoș, Andrei Dagău, Andrei Haloș, Bogdan Holban, Narcis Jurj, Daniel Mărcuș, Dan Morariu, Florin Năstase, Ionuț Nicoraș, Beniamin Pocioian, Robert Pocioian, Adrian Puie, Orlando Roza, Andrei Sechel, Alex Stejar, Cristian Țigan, Gheorghe Tomuța și Claudiu Ujoc.

Conform regulamentului, în acestă fază a campionatului vor mai exista trei turnee, probabil unul dintre ele urmând să se dispute și în orașul nostru.

Vă reamintim că Șimandul va participa și în CN Under 19, însă această întrecere nu are încă o dată precisă pentru startul stagiunii.

0
0

Articolul Noua echipă a Șimandului își începe treaba în eșalonul secund de futsal: Mărcuș și Buruiană contează pe nu mai puțin de 27 de jucători! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*