Noul sponsor de pe tricouri al echipei de fotbal CSA Steaua si ce surpriza a pregatit conducerea pentru fani!

CSA Steaua a defilat, in etapa a 5-a din Liga IV-a, in fata lui CS AFC Dinamo, scor 8-0, iar de la inceputul campionatului suporterii au fost nelipsiti de la meciurile echipei. Peluza Sud s-a intors alaturi de culorile ros-albastre, dupa ce i-a intors spatele FCSB-ului, iar atmosfera de alta data a revenit in Ghencea, pe terenul 5 momentan.

Prin urmare, conducerea clubului a pus la dispozitia fanilor un Fan Shop de unde-si pot achizitiona tricouri, mingi, fanioane, sepci sau steaguri cu echipa favorita. Tricourile sunt fabricate de Joma, firma de imbracaminte care imbraca si echipa nationala, iar fanioanele pastreaza traditia echipei infiintate in 1947.

Mai mult, pe tricou, cum se poate vedea si in imaginea de mai jos, echipa va evolua din etapa urmatoare cu un nou sponsor. Astfel, BetArena se alatura companiei Carpatina, care de asemenea sustine financiar clubul.

 

The post Noul sponsor de pe tricouri al echipei de fotbal CSA Steaua si ce surpriza a pregatit conducerea pentru fani! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*