Novak Djokovic si-a amanat in ultimul moment revenirea pe teren!

UPDATE / Fostul numar 1 mondial, sarbul Novak Djokovic, si-a amanat in ultimul moment revenirea pe teren. Sarbul s-a antrenat acum doua zile chiar cu Marius Copil si parea a fi foarte in forma.

Sunt dezamagit ca trebuie sa ma retrag de la acest turneu. Din nefericire, in ultimele zile am inceput sa resimt din nou dureri la cot si echipa medicala mi-a recomandat sa nu risc. Trebuie sa accept situatia si sa astept rezultatul terapiei, pentru a putea juca din nou tenis si a reveni la ritmul meu. S-ar putea ca accidentarea sa imi afecteze inceputul sezonului, dar o decizie in acest sens voi lua zilele urmatoare„, a anuntat Djokovic.

Prin urmare, la turneul de la Abu Dhabi, Djokovic a fost inlocut de britanicul Andy Murray, care a jucat impotriva spaniolului Roberto Bautista Agut, un set, pe care l-a pierdut cu 2-6.


stirea initiala …

Sarbul, fost lider mondial, va reveni chiar astazi pe teren, dupa o accidentare care l-a scos din circuit pentru aproape jumatate de an. Djokovic, in prezent locul 12 in clasamentul mondial, va juca la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, competitie ce se desfasoara in perioada 28-30 decembrie.

De un an si jumatate, totul a fost ca un carusel pentru mine, din cauza acestei probleme (n.red. la cot). Pana in prezent, nu am mai fost niciodata supus unei interventii chirurgicale si nu m-am mai confruntat cu accidentări majore, care sa ma tina atat timp departe de circuit. De asemenea, niciodata nu am ratat un turneu de Grand Slam. A fost o decizie dificila, insa nu mai puteam sa joc. Nu am avut de ales„, a declarat Djokovic pentru Sport360.

The post Novak Djokovic si-a amanat in ultimul moment revenirea pe teren! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*