Nu conduceţi autovehicule dacă nu deţineţi permis de conducere!

Ieri, 26 februarie, poliţiştii maramureşeni au depistat două persoane care conduceau autovehicule pe drumurile publice chiar dacă nu deţin permise de conducere. Mai mult, acestea se aflau în stare de ebrietate. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Azi-noapte, la ora 03.15, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie produs pe raza municipiului. Verificările efectuate au relevat că autoturismul implicat în accident a fost condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiu, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta s-a deplasat cu autoturismul pe bulevardul Decebal iar când a efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde pe Aleea Filaturii a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat o autoutilitară oprită. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Băimăreanul a fost testat cu aparatul etilotest constatându-se că avea o concentraţie de peste 0.30 mg/l alcool în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările.

Tot pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice este cercetat şi un băimărean de 56 de ani. Acesta a fost oprit pentru verificări aseară, în jurul orei 22.00, de poliţiştii care efectuau activităţi pe raza localităţii Coltău. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, că inspecţia tehnică a autoturismului este expirată şi că nu era încheiată asigurare de răspundere civilă auto. Băimăreanul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto: Arhiva

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*