Nu i-au uitat! Membrele Lions Ana Lugojana, în vizită la Centru de Plasament din Lugoj

Copiii de la Centru de Plasament Lugoj au avut parte de o plăcută surpriză, chiar de ziua lor, marți, 1 iunie. Membrele Clubului Lions Ana Lugojana le-au făcut o vizită, prilej cu care le-au adus și daruri.
Spre bucuria lor, copiii au fost răsfățați cu sucuri, pizza și dulciuri delicioase, dar au primit și diverse jocuri, mingi și echipamente sportive, care să îi ajute să desfășoare activitățile lor preferate, în aer liber.

La rândul lor, tinerii de la Centrul de Plasament Lugoj le-au oferit vizitatoarelor cea mai frumoasă răsplată: bucuria și zâmbetul lor sincer. De asemenea, tot pentru a celebra Ziua Copilului, copiii și tinerii instituționalizați la centru au realizat picturi și desene tematice.

În cadrul Centrului de Plasament Lugoj se asigură accesul copiilor aflați în dificultate, repartizați pe bază de Hotărâre emisă de către Comisia de protecție a drepturilor copilului sau în baza unei Sentințe Judecătorești emise de Tribunalul Timiș, pe o perioadă determinată, la găzduire, îngrijire, educație și pregătire în vederea reintegrării sau integrării familiale și socio-profesionale. Beneficiarii Centrului de Plasament din Lugoj sunt copii și tineri fără dizabilități, cu vârste cuprinse între 7 și  20 ani.

Articolul Nu i-au uitat! Membrele Lions Ana Lugojana, în vizită la Centru de Plasament din Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*