Nu ratati ofertele noastre Senior Voyage (si nu numai…), cu plecare din Cluj Napoca

Nu ratati ofertele noastre Senior Voyage (si nu numai…), cu plecare din Cluj Napoca:

 Dubai de la 599 euro, 7 nopti

Date de plecare: :  Noiembrie 11, 18, 25,  Decembrie 26*, 30*,   Ianuarie 6, 13, 20,   Februarie 3, 10, 24,   Martie3, 10, 17

Dubai este fascinant prin cladirile inalte, unice in lume, hoteluri de lux si magazine opulente, Dubai este ca un magnet pentru turistii din lumea intreaga care vor sa descopere mirajul Emiratelor Arabe.

Programul include o excursie gratuita :

  1. Tur de oras (Dubai) -1/2 zi

In acest tur vom merge catre Bastakeya, cel mai vechi district rezidential din Dubai. Acolo vom avea timp liber la dispozitie pentru o scurta plimbare (15-20 min). Ne vom deplasa catre

Dubai Museum, ne vom plimba prin “Old Souks”  (Piata de mirodenii si Piata de aur), vom merge de-a lungul Jumeirah Road si vom face fotografii in fata Mosheei Jumeirah.

De asemenea, avem programate vizite la centrul islamic de manufacturi si o sedinta de fotografii la Burj al Arab.

Nu ratati excursiile optionale:

Safari in Desert cu cina Barbeque si spectacol local

Va promitem o experienta fotografica unica, in timp ce privtii apusul desupra desertului.

Plecam dupa-amiaza intr-un vehicul catre desert, pentru a ne aventura printre dune de nisip auriu, catre inima desertului. 

Tur oras- Abu Dhabi  

Plecand din Dubai, ne sunt necesare aproximativ 2 ore sa ajungem in Abu Dhabi. Pe parcurs vom trece pe langa portul Jebel Ali si Zona Libera, care este cel mai mare port artificial din lume.

Dhow cruise cu cina pe Dubai Creek

Dhow este un vas traditional din lemn folosit mai demult pentru comert. Vasul este acum decorat cu lumini colorate, insufland o atmosfera specific arabeasca. Vom naviga pe apele linistite ale raului, admirand orasul in continua dezvoltare si expansiune

 http://www.mara-tour.ro/detalii-oferta/m/3993/Dubai-Plecare-cu-avion-din-Cluj/Bucuresti.mit

 Costa Del Sol de la 549 euro, 7 nopti

Plecari din Cluj Napoca in 2017:26.05-02.06 / 22.09 – 29.09 / 29.09 – 06.10

Din punct de vedere turistic, Costa del Sol este, cu siguranta, o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite pentru toate gusturile, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa pe toata coasta, peisajele incredibile, muzeele interesante, cetatile impresionante, plimbarile placute, viata de noapte nu suporta termen de comparatie si lista poate continua cu echitatia, ciclismul si multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber.

Ziua1.Cluj Napoca –Cluj Napoca – Malaga – Costa del Sol / Hotel 4*

Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 04.45 pentru imbarcare la cursa Wizz Air W6 3415 cu decolare la ora 06.05 spre Malaga. Aterizare la Malaga la ora 18.45. Dupa preluarea bagajelor, cazare si cina la Hotel / 4* in Costa del Sol.

Zilele 2 – 7. Costa del Sol / Hotel 4* – Pensiune completa, apa si vin.

Timp liber pentru odihna, plaja, sau pentru activitati optionale de-a lungul incantatoarei Costa del Sol. Pe langa satele albe ale localnicilor, ascunse in munti, oferind privelisti incredibile, in Costa del Sol exista plaje cu nisip auriu, hoteluri superbe, vile de poveste ale vedetelor de la Hollywood, piscine si baruri de lux, restaurante traditionale si o vreme excelenta tot timpul anului.

 Ziua 8. Costa del Sol – Malaga / Cluj Napoca

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor transfer de la hotelul din Costa del Sol la Aeroportul din Malaga. Imbarcare la cursa Wizz Air W6 3416  cu decolare la ora locala 09:20 spre Cluj Napoca. Aterizare la ora locala 13:55.

http://www.mara-tour.ro/detalii-oferta/m/4024/COSTA-DEL-SOL.mit

 Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*