Nu sunt doar promisiuni electorale! La intervenția lui Claudiu Buciu, Lugojul are oficiu pentru înmatriculări auto

Claudiu BuciuAcuzat că oficiul pentru înmatriculări auto sunt doar vorbe în vânt pentru a strânge voturi, promisiunea lui Claudiu Buciu devine realitate.

Începând de marți, 22 septembrie, lugojenii nu vor mai fi nevoiți să străbată drumul până la Timișoara pentru a-și ridica plăcuțele de înmatriculare sau pentru a-și depune dosarul pentru acestea.

“Având în vedere prevederile Ordinului Ministrului de Interne nr. 139/ 16.09.2020 privind unele măsuri organizatorice în domeniul înmatriculării vehiculelor, începând cu data de 22 septembrie, în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Timiș, din cadrul Instituției Prefectului, va funcționa un sediu secundar de lucru în municipiul Lugoj. În acest sediu se vor desfășura activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii. Adresa este municipiul Lugoj, P-ța I.C.Drăgan nr.5, jud. Timiș, în incinta Poliției Municipiului Lugoj, email: inmatriculari-permiseconducere@prefecturatimis.ro”, a transmis Instituția Prefectului Județului Timiș.

Programul de lucru cu publicul va fi în zilele de marți și joi, între orele 9.30 – 14.30, cu mențiunea că între orele 9.30 – 10 se vor elibera plăcuțe și documente de înmatriculare, iar între orele 10.00 – 14.30 se vor desfășura activități de preluare a documentelor.
Lugojenii pot solicita:

• înmatricularea vehiculelor

• transcrierea dreptului de proprietate asupra vehiculelor

• radierea vehiculelor

• eliberare duplicat după certificatul de înmatriculare deteriorat, pierdut, furat, etc

• eliberare certificat de înmatriculare modificări date vehicul, proprietar

• eliberare autorizații provizorii de circulație

• eliberarea unor noi plăcuțe cu numere de înmatriculare în cazul pierderii, furtului, deteriorării.

Articolul Nu sunt doar promisiuni electorale! La intervenția lui Claudiu Buciu, Lugojul are oficiu pentru înmatriculări auto apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*