Nu sunt probleme! Lidl Lugoj nu are nici un angajat infectat cu coronavirus, informaţia care circulă online este falsă

Un mesaj alarmist, distribuit masiv prin whatsapp şi messenger, anunţa că la magazinul Lidl din Lugoj ar fi un angajat infectat cu COVID – 19.

Informaţia are ca bază faptul că doi angajați de la Lidl au fost confirmați cu COVID-19, însă aceştia lucrau la Caransebeș, soțul, respectiv Oțelu Roșu, soția.
Cei doi tineri au acuzat dureri și au apelat la Serviciul de Urgență al Spitalului Municipal din Caransebeș, unde li s-au recoltat probe și au fost ținuți în izolare.

Confirmarea rezultatului a venit, iar conducerea celor două magazine a luat măsura de închidere pentru dezinfecție, după care, conform procedurii, este nevoie de 48 de ore până la reluarea activității.

În aceste condiții, atât magazinul din Caransebeș, cât și cel din Oțelu Roșu se vor deschide abia luni, însă cu personal adus de la Timişoara și Lugoj.

În concluzie magazinul din Lugoj nu are probleme din acest punct de vedere, fiind menţinute deciziile prin care accesul în incintă se face într-un număr limitat, iar periodic cărucioarele, zona caselor de marcat şi întreg magazinul sunt dezinfectate.

Articolul Nu sunt probleme! Lidl Lugoj nu are nici un angajat infectat cu coronavirus, informaţia care circulă online este falsă apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*