Numai gazdele, în patru meciuri la zero. AS Seceani, la primul succes: hat-trick Lucian Stoica

”Lanterna roșie” AS Seceani a obținut astăzi prima victorie în sezonul în curs al campionatului Diviziei D Timiș, prin cele 3 goluri marcate de Lucian Stoica în meciul desfășurat pe teren propriu cu cei din Ciacova. Alte trei formații gazdă au câștigat tot fără a primi gol, pe când una a întors rezultatul după pauză, în jocul cu cele mai multe goluri înscrise la matineu, în prima parte a etapei a XII-a din liga a patra județeană. 

AS Seceani – CS Progresul 1906 Ciacova 3-0 (2-0).

În sfârşit, gazdele au reuşit să spargă gheaţa cu ocazia rundei a XII-a din tur, conducând la pauză cu două goluri, marcate de veteranul Lucian Stoica în minutele 20 şi 22. Iar cei din Seceani au și ratat o lovitură de la 11 metri, acordată de arbitrul Eugen Gheorgheoiu pentru fault în careul de 16 metri, ratarea trecând în contul lui Adrian Dan, cu un minut înainte de pauză. La reluare, tot Lucian Stoica a reuşit golul trei, în minutul 55.

Scorul dimineții… ACS Voinţa Maşloc – AS FC Rapid Săcălaz 6-0 (1-0).

Reveniţi în cele din urmă pe terenul din localitate, elevii lui Vasile Rupa au reuşit să deschidă scorul în minutul 29, prin Alin Berceanu, iar după pauză au mai înscris alte cinci goluri, prin același Berceanu (min. 59), Petru Măguleanu (min. 49, 55, 66) şi Alex Rus (min. 89).

Arbitri: Daniel Vărzan – Alexandru Filip şi Horaţiu Lotrean. Observator de arbitri Marcel Boboc iar delegat de joc Paia Pecarov.

Și încă o victorie la scor… CSM Lugoj – CS Unirea Tomnatic 4-0 (1-0).

Golgheterul echipei lugojene, Aboubacar Gakou, a deschis scorul în minutul 11, dar oaspeţii puteau egala cu un minut înainte de pauză, prin Nicuşor Bogdan, care nu l-a învins pe Andrei Filip, portarul gazdelor apărând lovitura de la 11 metri acordată de arbitrul Raul Ciev.

După pauză, elevii lui Eugen Miculescu au mai marcat alte trei goluri, prin Andrei Cărăbaş (min. 60), Aboubacar Gakou (min. 65), ajuns la ”cota” 12, și David Ciurei (min. 84, din lovitură de la 11 metri).

Oaspeţii au rămas în 10 jucători din minutul 55, când Raul Oros a văzut direct cartonaşul roşu pentru un atac violent asupra unui adversar.

Au arbitrat: Raul Ciev – Ştefan Patrik Sandu şi Roxana Cismaş Malac. Observator de arbitri Ciprian Trancă iar delegat de joc Gheorghe Ilici. 

Marius Maier (CSM Lugoj) a fost suspendat două etape şi amendat cu 500 de lei pentru cartonaşul roşu primit în etapa anterioară. Câte o etapă de suspendare au primit Valentin Raţiu (ASO Deta), Ioan Todaşcă (Săcălaz), Paul Crişan (Unirea Tomnatic) și Bogdan Pînzariu respectiv Toma Stoianov – ambii de la Unirea Sânnicolau Mare, acesta fiind eliminat în meciul de Cupa României.

CS Timişul Şag – ASO Deta 2-0 (0-0).

Victorie conturată după pauză pentru echipa managerului Adrian Ianoşev, prin golurile marcate de Armin Schultz (min. 66) şi Iulian David (min. 75). Din minutul 79, gazdele au rămas în 10 jucători, întrucât Gheorghe Costescu a fost eliminat pentru proteste, primind al doilea cartonaş galben.

Au arbitrat: Elvis Nanu – Flavius Ciorogar şi Claudiu Şerbănoiu. Observator de arbitri Ioan Lazăr iar delegat de joc Raul Dragomir.

 CS Unirea Sânnicolau Mare – AS Peciu Nou 4-3 (1-2).

Oaspeţii au condus surprinzător cu 0-2 prin golurile marcate de Marius Rus (min. 9) şi Adrian Negruţ (min. 27), după care gazdele au redus din diferenţă în minutul 35. La reluare, formația lui Cristian Contescu a întors rezultatul, chiar dacă a mai primit un gol. Au mai înscris: Tomas Cozma (min. 55), Claudiu Grigoraş (min. 62) şi Andrei Manoliu (min. 83), respectiv Alexandru Mureşan (min. 57).

Arbitri: Costel Dobrişan – Petru Gaşpar şi Marius Talpoş. Observator de arbitri Iulian Spătaru iar delegat de joc Iosif Mânecan.

Alte patru jocuri se vor juca de la ora 15, cap de afiş fiind Universitatea de Vest din Timişoara – Cocoşul Orţişoara, care se dispută pe terenul CFR. Clasamentul actualizat, pe coloana dreaptă.

 

 

The post Numai gazdele, în patru meciuri la zero. AS Seceani, la primul succes: hat-trick Lucian Stoica appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*