Numarul 16 (Februarie 2018) al Revistei 100% Sport Romania este pe piata! Cover story – Mihaela Buzarnescu

revista_slide_februarie-2018Al 16-lea număr al revistei 100% Sport, 68, dacă includem și IlfovSport, a apărut vineri, 2 februarie, la chioșcurile de ziare. De 5 ani și 6 luni, mai exact, respectăm data apariției, a doua zi a fiecărei luni, iar subiectele din noul număr sunt pentru prima dată, după mult timp, în favoarea fotbalului. Se reia și fotbalul în Liga I, ne-o fi fost și nouă dor de sportul rege autohton, cu tribunele goale și al nimănui, dar cu un farmec aparte. Cu toate acestea, cover-story-ul este ținut de sportiva cu cea mai mare ascensiune în 2017 și cu un început de an promițător, Mihaela Buzărnescu.

Cumpara acum Revista 100% Sport!

Anul trecut, Mihaela Buzărnescu se afla pe locul 541 în clasamentul de simplu WTA, iar în aceeași perioadă a anului 2018, jucătoarea din București este pe 43. Deține un doctorat la UNEFS și putem spune că l-a dat și-n sportul alb.

În ianuarie, în timpul turneului de la Hobart, în faza optimilor, ne-am luat inima-n dinți și i-am trimis Mihaelei un email cu câteva întrebări. Ne-a promis că în drumul de la Hobart spre Melbourne va răspunde. Și a făcut-o, imediat după ce a pierdut în primul tur cu Caroline Wozniacki, 2-6, 3-6. După meciul pierdut cu frumoasa daneză, Mihaela a spus: “Nu mă gândesc să ajung în Top 20 sau Top 10, pentru că se va pune mai multă presiune pe mine. Vreau să iau fiecare meci în parte, iar rezultatele vor veni. Iau fiecare turneu ca pe unul obişnuit. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi să joc cât mai multe turnee posibile”.

Cumpara acum Revista 100% Sport!

Referitor la anul curent, jucătoarea de tenis care a urcat 500 de locuri dorește să fie printre favorite la un turneu de Grand Slam. “Pentru 2018 mi-am propus să fiu sănătoasă, am nevoie de constanță, să pot juca la acest nivel, să îmi păstrez clasamentul, și de ce nu, să intru pe tabloul favoritelor la un Grand Slam, că e Roland Garros, Wimbledon sau US Open”, ne-a spus Mihaela într-un interviu exclusiv, pe care-l citiți integral în 100% Sport.

Vezi aici ce mai puteți citi în noul 100% Sport

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*