Nume grele vor fi prezente la evenimentul „Uniti pentru Mihai”! Hagi, Contra, Radoi sau Dries Mertens si-au anuntat deja prezenta

Sambata, 26 mai 2018, de la ora 17:00, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea se va desfasura gala ”Uniti pentru Mihai Nesu”. Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Cosmin Contra, Adrian Mutu, George Ogararu, Mirel Radoi si Dries Mertens si-au anuntat deja prezenta.

Intr-o postare pe pagina de Facebook dedicata evenimentului, organizatorii au anuntat componenta echipelor care se vor intalni. Nationala Romaniei, echipa UEFAntastica a Stelei si o selectionata formata din prietenii lui Mihai Nesu se vor infrunta intr-un eveniment dedicat fostului fundas stanga al nationalei.

Evenimentul ”Uniti pentru Mihai” s-a nascut datorita valorilor pe care pare ca multi dintre noi le-am uitat. Prietenie, sinceritate, empatie, dorinta de a fi alaturi de cei pe care-i pretuiesti si la bine si la rau, optimism, speranta, incredere, ambitie, curaj, credinta. Pe 26 mai ne unim la Oradea pentru aceste valori pe care vrem sa le transmitem si celor care vor alege sa ne fie alaturi! Va asteptam cu drag!„.

The post Nume grele vor fi prezente la evenimentul „Uniti pentru Mihai”! Hagi, Contra, Radoi sau Dries Mertens si-au anuntat deja prezenta appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*