O brigada de arbitri din Romania a fost delegata la partida dintre Sporting Lisabona si FC Barcelona, in etapa a doua din grupele UCL!

Aradeanul Ovidiu Hategan a primit unul dintre cele mai tari jocuri din etapa a doua din grupele UCL, Sporting Lisabona – FC Barcelona, care se va disputa miercuri.

„Centralul” de 37 de ani ii va avea ca asistenti pe Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe, in timp ce Sebastian Coltescu si Istvan Kovacs vor fi arbitri aditionali.

In acest sezon, Hategan a arbitrat meciul Celtic – Astana 5-0, din preliminariile aceleiasi competitii, iar in stagiunea trecuta, a fost de patru ori la centru in UCL – de trei ori in grupe si o data in fazele eliminatorii.

De altfel, si in stagiunea precedenta Hategan a arbitrat-o pe Barcelona, in victoria cu 7-0 de pe teren propriu cu Celtic.

Pan in acest moment, in intreaga cariera, Ovidiu Hategan a condus la centru 14 meciuri din Liga Campionilor si 3 din preliminarii.

The post O brigada de arbitri din Romania a fost delegata la partida dintre Sporting Lisabona si FC Barcelona, in etapa a doua din grupele UCL! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*