O carieră minunată pentru singura femeie chestor din Poliția Română. Şefa Inspectoratului de Poliție Maramureș , Viorica MARINCAŞ  a ieșit la pensie.

O carieră minunată pentru singura femeie chestor din Poliția Română.Şefa Inspectoratului de Poliție Maramureș , Viorica MARINCAŞ  a ieșit la pensie.

Chestorul de poliție , Șefa  Inspectoratului de Poliție Maramureș, Viorica MARINCAŞ a ieșit la pensie în data  de 12 septembrie 2017.

Viorica Marincaș a ocupat din 31.10.2012 – 12.09.2017 funcția de Şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, iar în intervalul 12.12 2005 – 31.10.2012 a fost  Adjunct al Şefului Poliţiei Municipiului Baia Mare.

S-a născut la data de 12.02.1963 , a urmat studiile  : Școlii Militare de Ofițeri Activi din București (1984-1987), Universitatea Babes Bolyai Cluj Napoca – Facultatea de Drept (1992 -1995), numeroase cursuri postuniversitare și de masterat .

Este Doctor în ştiinţe administrative, la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, București din 2011.

Până la această oră, la conducerea Poliţiei Maramureș a fost desemnat un împuternicit, în persoana lui Todoran Ionel , Adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş

Jurnal Maramureș o felicită pentru minunata carieră și îi urează succes în proiectele viitoare pe care le va demara!

GÂNDURI DE RĂMAS BUN

 „Ziua de 12 septembrie 2017 are pentru mine o semnificaţie aparte, dar nu cea a unei sărbători, ci a unui moment de trecere în amintire a 30 de ani de slujire a drapelului României, a locuitorilor judeţului Maramureş, a colaborării cu actualii şi foştii colegi şi a cooperării cu instituţiile partenere.”

Începând cu data de 12 septembrie a.c., doamna chestor de poliţie, dr. Viorica Marincaş, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, a încetat raporturile de serviciu cu drept la pensie. 

În cei 30 de ani de activitate desfăşuraţi cu profesionalism, onoare şi demnitate, chestorul de poliţie şi-a lăsat amprenta în domeniul poliţiei judiciare lucrând în cauze complexe, fiind apreciată pentru rezultatele deosebite obţinute, iar în timpul mandatului său, pe lângă actul managerial performant, a contribuit decisiv la umanizarea instituţiei în sensul în care s-a implicat activ în rezolvarea problemelor deosebite cu care s-a confruntat personalul inspectoratului.

Dincolo de privaţiunile impuse de meseria pe care şi-a ales-o, chestor de poliţie, dr. Viorica Marincaş şi-a îndeplinit misiunile, demonstrând că este o adevărată emblemă a devotamentului, fidelităţii şi echilibrului, un OM puternic, care a luptat pentru a găsi cele mai bune soluţii la fiecare provocare. Iar permanenta determinare în faţa oricărei provocări a constituit premisa unei cariere de succes.

În aceste momente, când îi încetează mandatul de reprezentant legal al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, mulţumeşte partenerilor instituţionali, colaboratorilor, societăţii civile şi cetăţenilor acestui judeţ pentru sprijinul, buna credinţă şi implicarea în desfăşurarea activităţilor.

De asemenea, doamna chestor de poliţie, dr. Viorica Marincaş şi-a exprimat recunoştinţa pentru foştii şi actualii poliţişti, urându-le multă sănătate şi împliniri alături de familiile lor.

„Pentru nivelul de excelenţă la care vă situaţi, vă urez succes în toate activităţile şi misiunile pe care le veţi desfăşura şi să obţineţi recunoaşterea deplină a meritelor care v-au consacrat ca vector de stabilitate şi securitate, iar personalului, care a făcut ca toate acestea să fie posibile, îi urez multă sănătate, putere de muncă şi împlinire în plan familial şi profesional.”

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*