O crimă brutală a şocat opinia publică. O tânără studentă a fost ucisă. Vezi mărturia criminalului: „Simțeam o dorință uriașă să …..”

O campioană la golf a fost ucisă în SUA. Mărturia criminalului: „Simțeam o dorință uriașă să violez” 534O crimă brutală a şocat opinia publică. O tânără studentă a fost ucisă. Vezi mărturia criminalului: „Simțeam o dorință uriașă să …..”

O crimă brutală a şocat opinia publică. O tânără campioană de golf, studentă la o universitate americană, a fost agresată şi ucisă chiar pe terenul de sport al universităţii. Corpul neînsufleţit al jucătoarei spaniole a fost descoperit de anchetatori într-un iaz.

Fusese înjunghiată de mai multe ori. În timpul unor căutări în pădurea de lângă terenul de golf, poliţiştii au întâlnit un bărbat care le-a spus că un alt individ fără adăpost care locuia în pădure i-a spus că simte o dorinţă uriaşă să ucidă şi să violeze.
Individul indicat este Collin Daniel Richards. În cortul în care dormea în pădure, poliţiştii au găsit un rucsac cu haine pătate cu sânge şi un cuţit. Tânărul a fost arestat şi pus sub acuzare pentru omor.sursa

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*