O fată de 12 ani a înviat cu puțin timp înainte de înmormântare. Este incredibil ce a urmat

Un caz șocant a avut loc într-un spital dintr-un oraș indonenzian. O fată de 12 ani a fost internată în stare gravă, iar la câteva ore medicii au fost nevoiți să-i declare decesul. Copila suferea de diabet cronic și organismul său a cedat. Familia i-a luat trupul acasă și a început pregătirile pentru înmormântare.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Doar că în timp ce părinții se ocupau de ceremonialul de curățare copila s-a trezit instantaneu, iar aceștia au suferit un șoc.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

„În timp ce trupul ei era spălat, i-a crescut din senin temperatura. Iar ochii i s-au redeschis din senin. Și am văzut că îi bătea, din nou, inima și că se mișca.” a mărturisit tatăl fetei, potrivit stirilekanald.ro.

Rudele fetei au apelat de urgență numărul de urgență, iar medicii sosiți la fața locului au conectat-o la oxigen ca să o țină în viață. Din nefericre, copila a murit pentru a doua oară, chiar sub privirile șocate ale membrilor familiei.

Ce înseamnă sindromul Lazăr care ar fi făcut posibilă învierea fetei

Medicii afirmă că ce s-a întâmplat este un fenomen medical numit „sindromul Lazăr”. Acesta are loc când se întâmplă o repornire spontană a sistemului circulator. Fenomenul are loc în cazul pacienților care au suferit stopuri cardio-respiratorii.

Sursa: antena3.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*