O femeie de 59 de ani, al 88-lea deces din Prahova în urma complicaţiilor produse de coronavirus

N. Dumitrescu

De la începutul epidemiei, numărul prahovenilor cărora contractarea noului virus le-a fost fatală a ajuns, ieri, la 88 de persoane, ultimul deces înregistrat fiind în cazul unei femei de 59 de ani, care prezenta comorbidități. Potrivit datelor oficiale transmise de către Instituția Prefectului Prahova, până ieri, la nivelul județului au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2.134 de persoane, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate doar 37 de noi cazuri, mult mai puține față de zilele trecute, când numărul prahovenilor confirmați cu coronavirus crescuse îngrijorător de mult. Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă erau internați 26 de pacienți, dintre care 14 erau ventilați.
Conform raportărilor oficiale, până ieri, pe teritoriul României, au fost confirmate 54.009 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 27.750 de pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 823 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*