O inimă continuă să bată datorită paramedicilor de la ISU şi personalului medical de la Salvare!

F. T.

Un prahovean în vârstă de 60 de ani, care suferise arsuri grave în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa din Breaza, trăieşte, astăzi, datorită unor oameni care au ştiut că fiecare secundă contează.
Astfel, potrivit unui comunicat al ISU Prahova, „salvatorii au scos din flăcări un bărbat care prezenta arsuri de gradul II, III și IV pe 20% din suprafața corpului și pe căile aeriene. Imediat a intrat în stop cardio-respirator și a fost preluat de către echipaje medicale și paramedicii de la SMURD pentru aplicarea protocolului de resuscitare.
Doi paramedici din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia, plt. adj. Rachieru Mihai și plt. maj. Petre George (în foto), împreună cu echipajul de la SAJ au readus la viață un om aflat într-o situație critică.
După aproximativ 30 de minute, victima a răspuns favorabil manevrelor de resuscitare, a fost stabilizată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Ploiești.
O intervenție finalizată cu succes, în urma căreia un bărbat a fost salvat. Acesta este deznodământul unei acțiuni de colaborare între salvatorii de la Serviciul Județean de Ambulanță și ISU Prahova, care au făcut front comun și de această dată și au înțeles că fiecare minut contează, iar ajutorul acordat poate face diferența, astfel că o inimă nu a încetat să mai bată”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*