O nouă convocare sub tricolor în dreptul Ioanei Ghizilă

Bogdan Chitic

În perspectiva dublei cu Finlanda (10 februarie, Helsinki) și Slovenia (14 februarie, Celje), contând pentru campania de calificare la EuroBasket 2019, selecționerul echipei naționale feminine a României, Dragan Petricevic, a definitivat lista jucătoarelor convocate sub tricolor. Printre cele 14 sportive cărora stafful tehnic al primei reprezentative le-a trimis deja telegrame de convocare se numără și ploieșteanca Ioana Ghizilă (20 ani), jucătoarea celor de la Universitatea Cluj și o prezență constantă la acțiunile echipei naționale, în ultimii doi ani.
Astfel, la reunirea lotului, programată la data de 4 februarie, la RIN Grand Hotel, din București, sunt așteptate următoarele jucătoare: Gabriela Mărginean, Ashley Walker, Sonia Ursu, Elisabeth Pavel, Nora Demeter, Anemarie Parău, Ancuța Stoenescu, Tunde Kilin, Teodora Neagu, Ioana Ghizilă, Irina Parău, Dora Ardelean, Gabriela Irimia și Alexandra Dumitrache.
„Acvilele” se vor antrena la Arena de Baschet din Capitală până pe 9 februarie, atunci când vor decola spre Helsinki. Revenirea în țară a tricolorelor se va produce pe 11 februarie, la o zi după meciul cu naționala similară a Finlandei, urmând ca pe data de 13 februarie delegația României să ia drumul Sloveniei.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*