O nouă crimă SOCHEAZA Maramureşul! Un Bărbat a MURIT în Sighetu Marmaţiei, după ce ar fi fost victima unei agresiuni

O nouă crimă SOCHEAZA Maramureşul! Un Bărbat a MURIT în Sighetu Marmaţiei, după ce ar fi fost victima unei agresiuni

Încă o posibilă crimă în Maramureş . Un maramureşean, pe numele său Ioan V., a fost agresat în dimineaţa zilei de marţi, 12 septembrie. În urma leziunilor, el a decedat conform colegilor de la infomm.ro.

El prezenta urme de violenţă la nivelul braţelor, semn că a încercat să se apere.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei. Din nefericire, leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa.

Se pare că un bărbat în vârstă de 54 de ani s-a plâns unui prieten că a fost agresat de un alt bărbat, de asemenea prieten cu el. Omul s-ar fi plâns că a fost lovit în cap şi la nivelul mâinilor. S-a sunat imediat la 112, undeva în jurul orei 02.30. Victima a ajuns la spital. După aproximativ o oră, la ora 03.30, medicii au fost nevoiţi să declare decesul, întrucât nu s-a mai putut face nimic. S-au constatat leziuni la nivelul capului, feţei şi membrelor superioare. De asemenea, victima suferea de ciroză hepatică.

Oamenii legii confirmă cazul. „La data de 12 septembrie 2017, Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş a înregistrat o cauză sub nr. 206/P/2017, în care se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanţele decesului unei persoane, deces survenit pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. În prezent (n.red. marţi dimineaţă) se efectuează cercetarea locului faptei, urmează a fi audiate persoanele care au cunoştinţă despre împrejurările producerii decesului şi, de asemenea, urmează a se administra probele necesare pentru stabilirea cauzei morţii”, a declarat, pentru InfoMM.ro, Dana Mirela Borcuti, prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

foto:arhiva

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*