O noua retragere pentru Muguruza: „Am crezut ca mi-am revenit, dar corpul meu sufera in continuare”

Proaspat calificata in sferturile competitiei, unde a debutat gratie unui wild-card, Garbine Muguruza a anuntat ca se retrage de la turneul de categorie Premier, iberica acuzand o accidentare la coapsa dreapta, informeaza site-ul oficial al WTA.

Aflata pe locul trei in lume, Muguruza a luat decizia de a declara forfait la putin timp dupa ce o invinsese pe Kiki Bertens.

Inca de la inceputul meciului am simtit o durere la aductor. Am simtit aceste dureri si la Brisbane (n.r. crampe musculare) si credeam ca astazi va fi mai bine, insa durerea a revenit” – Garbine Muguruza, citata de site-ul WTA.

De altfel, in timpul meciului cu olandeza Bertens ea a solicitat interventia medicului turneului, iar dupa partida a vorbit despre problemele pe care le-a avut.

Sydney este al doilea turneu din Australia pe care Muguruza nu reuseste sa il incheie dupa ce a fost fortata sa abandoneze si la Brisbane.

The post O noua retragere pentru Muguruza: „Am crezut ca mi-am revenit, dar corpul meu sufera in continuare” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*