O nouă reușită! Vehiculele vor putea fi înmatriculate și la Lugoj, după discuțiile lui Claudiu Buciu cu ministrul Marcel Vela

Claudiu BuciuAcuzat că nu este conectat la necesitățile orașului Lugoj, Claudiu Buciu reușește să finalizeze o nouă propunere pentru municipiu.

De la Guvern vin și vești bune: Lugojul va avea un oficiu de înmatriculare a vehiculelor, ceea ce va reduce mult bătăile de cap ale șoferilor nevoiți, până acum, să bată drumul la Timișoara pentru a obține numerele de înmatriculare și elibe­rarea plăcuțelor cu aceste numere.

Ca și în ceea ce privește finanțarea de la Ministerul Să­nătății, care a alocat, prin dl. Ministru Nelu Tătaru, cea mai mare sumă guver­na­men­tală destinată vreodată Spita­lului Municipal Lugoj (aproape cinci milioane de lei, destinați pentru dotarea cu aparatură medicală considerată prioritară de spitalul nostru) și în această ac­țiune s-a implicat pre­șe­din­te­le libera­lilor lugojeni, Clau­diu Buciu, prin demersuri fă­cute la minis­trul de Interne, Ioan Marcel Vela.

”Având în vedere necesitatea luării unor măsuri organizatorice care să permită accesul mai facil al cetățenilor la serviciile publice de înmatriculare al vehiculelor, prin realizarea unor componente ale activității de înmatriculare a vehiculelor cu alte sedii decât cele situate în municipiile reședință de județ, res­pectiv în sedii puse la dis­po­ziție de către structurile teritoriale ale Poliției Române, ministrul afacerilor interne emite urmă­torul ordin: servi­ciile publice comunitare ju­dețene regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, vor organiza la sediile secundare de lucru activități de preluare a documentelor necesare opera­țiu­ni­lor de înmatriculare ale vehi­cu­lelor și de eliberare a plă­cu­țelor cu numere de înmatri­cu­lare sau provizorii. Ac­ti­vi­tă­țile se vor desfășura săp­tă­mânal în zilele de marți și joi în spațiile des­chise publicului, puse la dispoziție în acest sens de structurile teritoriale ale Poliției Ro­mâne”, se spune în Ordinul Mi­nis­terului Aface­rilor Interne.

Semnează, ministrul Ioan Marcel Vela. Pentru județul Timiș, și în urma demersurilor amin­tite, sediu secundar a fost ales municipiul Lugoj.Articolul O nouă reușită! Vehiculele vor putea fi înmatriculate și la Lugoj, după discuțiile lui Claudiu Buciu cu ministrul Marcel Vela apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*