O partidă cenușie de toamnă: UTA – Academica Clinceni 0-0

Programată la o oră total neadecvată, căderea de cortină peste etapa a VI-a în Liga 1 te îndemna mai mult la visare decât la o ancorare în realitate. Căci pe teren s-au prezentat două echipe modeste, deși aveau în componență jucători cu multe partide în liga întâi. Pe măsură, s-a încheiat cu o remiză albă, ca între formațiile cu cele mai multe rezultate de egalitate, câte 4 în șase apariții, rămânând astfel cot la cot cu câte 7 puncte: UTA – Academica 0-0.

Ca o paranteză, despre antrenori: știți cine sunt Mugurel Cornățean și Marin Dună? Sunt antrenorii de jure la Politehnica Iași, respectiv Academica Clinceni, când de facto sunt Daniel Pancu și Ilie Poenaru. Parcă ne-am săturat de atâtea mistificări, și din această cauză nivelul fotbalului de la noi este așa de scăzut.

Revenind la partida de aseară, oaspeții au efectuat o schimbare deja în primele minute ale partidei, sacrificându-l pe tânărul Sandu, înlocuit de Petrișor Petrescu, pe când arădenii și-au dorit mult, dar au realizat puțin, ratând și a treia ocazie de a se impune acasă după promovare, de fiecare dată în fața unor vizitatori accesibili. Atacanții nu au fost susținuți suficient de mijlocași și astfel ocaziile de gol au fost rare.

Nici oaspeții nu au strălucit, iar în momentul în care au avut superioritate numerică la contraatac, au irosit ocazia. În rest, a fost un meci de uzură, care nu se putea încheia cu un alt rezultat. Se pare că victoria obținută de arădeni la Dinamo nu a avut acoperire.

După Islanda – România, la finele săptămânii viitoare, Hermannstadt – UTA, iar în runda a VIII-a sosirea Chindiei la Arad. Rezultatele etapei a VI-a și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

*

Arad, 5 octombrie 2020, ora 21; stadion Francisc Neumann; teren bun.

UTA: Iacob (cpt.) – Tomozei, Da Silva, Benga, Roumpoulakou – Miculescu (min. 46 Ursu), Roșu (min. 80, C. Rus), Albu (min. 87, Melinte), D. Rusu – Buhăcianu (min. 46 Morar) – Hora.

Antrenor: Balint Laszlo.

Pe bancă: Balauru, Fl. Ilie, Plească, Isac, Tescan.

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Patriche (cpt.), Dobrescu – Cebotaru (min. 85 Cascini), Cardoș, Dumitru (min. 46 Tănase), Cordea (min. 69 Andronic) – Boiciuc (min. 69 Achim), Sandu (min. 7 P. Petrescu).

Antrenor: Marin Dună.

Pe bancă: Ureche, Bilali, Șerban, Pîrvulescu.

Cartonașe galbene: Morar; Pashov, Jutric.

Arbitri: George Găman (Craiova) – George Neacșu (Câmpulung Muscel), Tunyogi Ferencz (Zalău). Arbitru de rezervă: Kovacs Szalbocs (Carei). Observatori: Marian Ivan (Brașov), Nicolae Grigorescu (Timișoara).  

 

The post O partidă cenușie de toamnă: UTA – Academica Clinceni 0-0 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*