O singura noutate in lotul lui Hagi la reunirea de la Ovidiu!

Mihai Vodut si-a reziliat contractul cu FC Voluntari, dar nu ducea lipsa de oferte si a gasit rapid o echipa cu care sa se pregateasca in aceasta iarna.

Avand in vedere faptul ca George Tucudean s-a transferat la CFR Cluj, Gheorghe Hagi avea nevoie de un atacant, iar Mihai Vodut era monitorizat de ceva vreme.

Campioana s-a reunit luni, iar jucatorul in varsta de 23 de ani este singura noutate aflata in lotul echipei FC Viitorul. Potrivit gsp.ro, Vodut a semnat deja contractul si s-a antrenat alaturi de constanteni din postura de coleg nou la gruparea aflata pe locul 6 in Liga I.

Antrenorul Gheorghe Hagi a lipsit de la reunire, iar prima sedinta tehnica din acest an a fost condusa de secundul Catalin Anghel, care a anuntat ca vor mai fi schimbari in lot pana la startul partii secunde a campionatului.

“Perioada de pregatire e scurta, ne-am luat meciuri tari in amicale, vrem sa intram rapid in ritm. Pe 12 ianuarie plecam in Antalya, iar pana atunci vom avea antrenamente si teste. Trebuie sa dam totul pentru play-off, depindem doar de noi.

E posibil sa mai fie ceva schimbari in lot, atat la capitolul plecari, cat si la capitolul veniri”, a declarat Catalin Anghel, potrivit sursei citate.

The post O singura noutate in lotul lui Hagi la reunirea de la Ovidiu! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*