O tânără și-a ucis soțul ca să se căsătorească cu tatăl ei. Ce a făcut cu cadavrul e îngrozitor

O femeie din SUA a fost condamnată la 40 de ani de închisoare după ce și-a ucis soțul ca să se poată căsători cu propriul ei tată.

Amanda McClure, 31 de ani, a comis crima oribilă de pe 14 februarie 2019, de Valentine’s Day, cu ajutorul surorii și al tatălui ei. Cei trei l-au lovit pe John McGuire, 38 de ani, în cap cu o sticlă de vin, l-au injectat cu metamfetamină și l-au strangulat cu o pungă de plastic, relatează Daily Mail.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

I-au îngropat apoi cadavrul în apropierea casei, înainte de a-l muta într-o locație mai îndepărtată. Ulterior, femeia a dezgropat cadavrul și l-a mutilat.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

L-a trei săptămâni după ce a comis crima îngrozitoare, Amanda McClure s-a căsătorit cu tatăl ei, al cărui nume a fost falsificat în certificatul de căsătorie, ca să nu ridice semne de întrebare.

Femeia și-a recunoscut faptele și a pledat vinovată pentru crimă de gradul al doilea, joi, în fața instanței din McDowell County. Sora ei, în vârstă de 32 de ani, este acuzată de crimă de gradul întâi.

Amanda a declarat că tatăl ei ar fi împins-o să își ucidă soțut, spunând că a avut o influență negativă asupra ei.

„Tata nu a vrut pe nimeni în preajma mea. John i-a spus că mă iubește și că urmează să ne căsătorim. Îmi doresc s-l pot aduce înapoi. Era un om bun”, a spus ea în fața instanței.

Larry McClure, 55 de ani, tatăl celor două femei, a fost condamnat deja la închisoare pe viață. El s-a apărat în fața instanței, spunând că Amanda a fost cea care a plănuit crima și cea care l-a strangulat.

Sursa: stirileprotv.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*