O voleibalistă reclamă că vaccinul i-a cauzat probleme cardiace:”Cine plătește”?

Este vorba de jucătoarea italiană Francesca Marcon, de la Bergamo, care a semnalat faptul că după ce a fost vaccinată împotriva COVID-19, a fost diagnosticată cu pericardită! Acest diagnostic a împiedicat-o să înceapă antrenamentele cu restul colegelor de echipă, fapt care a făcut-o să se întrebe ”cine va plăti prețul”?

”Există vreo compensație pentru cei care suferă daune pentru sănătate, după ce au fost supuși vaccinului? Nu sunt împotriva vaccinurilor, dar nu am fost niciodată convinsă efectul acestuia este benefic, iar acum am confirmarea îndoielilor mele”, a scris Marcon pe contul ei de Instagram.

Pericardita a fost confirmată în luna iulie a anului trecut, de către Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA), ca fiind unul din smptomele posibile ale vaccinurilor împotriva coronavirusului, pe bază de ARDm, Pfizer/BioNTech și Moderna. Aceste efecte secundare au fost adăugate în prospectul EMA. Această problemă cardiacă duce la inflamarea membranei din jurul inimii, iar simptomele pot varia, de la dificultăți în respirație, la bătăi neregulate ale inimii (palpitații) și dureri în piept.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*