Oaspetii au iesit de pe teren dupa ce antrenorul a fost lovit cu un obiect aruncat din tribuna. Echipa lui Lucescu jr. ar putea pierde meciul la „masa verde”! VIDEO

Derby-ul PAOK – Olympiakos ar fi trebuit sa ia startul la ora 19:30, insa nici macar la ora 20:00, arbitrul n-a fluierat startul partidei!

Razvan Lucescu este in pericol sa piarda meciul contra marilor rivali la masa verde, dupa ce fanii lui PAOK l-au lovit cu o rola de hartie pe antrenorul lui Olympiakos, Oscar García.

La scurt timp, s-a luat decizia ca formatiile sa fie trimise inapoi la vestiare. Totul a pornit de la Kevin Mirallas, care le-a aratat semne obscene suporterilor formatiei gazde. Acestia au reactionat violent si au inceput sa arunce cu lucruri pe teren. Conform presei din Grecia, presedintele lui Olympiakos a fost cel care i-a solicitat arbitrului sa amane startul partidei.

Suporterii echipei PAOK Salonic au considerat ca antrenorul echipei Olympiacos Pireu, Oscar Garcia, a exagerat amploarea loviturii primite, in urma aruncarii unui obiect din tribune, si au incercat sa forteze accesul la vestiare pentru a le cere socoteala oaspetilor. Politia a folosit gaze lacriimogene pentru a-i impastia pe suporteri.

Cel mai probabil, meciul nu se va mai disputa. PAOK risca sa primeasca sanctiuni dure: sa piarda la masa verde, o amenda intre 6.000 si 80.000 de euro si pana la trei meciuri cu portile inchise.

The post Oaspetii au iesit de pe teren dupa ce antrenorul a fost lovit cu un obiect aruncat din tribuna. Echipa lui Lucescu jr. ar putea pierde meciul la „masa verde”! VIDEO appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*