Obiectul victoriei, vânat tocmai din „satelit”

Concordia II Chiajna – FC Petrolul, astăzi, ora 17:00, Stadion „Concordia”

Bogdan Chitic

Victoria cu emoţii obţinută etapa trecută, pe „Ilie Oană”, cu Flacăra Moreni a lăsat ceva urme pe „veştmântul” lupilor, care, deşi continuă cu punctaj maxim în clasament, au „alunecat” pe poziţia a doua, întrecuţi fiind, la golaveraj, de FCM Alexandria. În aceste condiţii, şi având imaginea unui joc deloc convingător, în urmă cu o săptămână, salvat, totuşi, pe ultima sută de metri, de două execuţii individuale, FC Petrolul nu-şi permite să greşească, în această după-amiază, la Chiajna, în primul duel al sezonului cu o formaţie satelit.
Învinşi doar la debut, şi atunci chiar pe teren propriu, de Sporting Roşiori, ilfovenii au adunat 10 puncte din ultimele patru partide şi se pot lăuda cu faptul că au realizat scorul campionatului, etapa precedentă, 8-0 cu Urban Titu, formaţie care a spus „la revedere” competiţiei, în urmă cu două zile. Ţinând cont de faptul că jocul cu „satelitul” Concordiei va fi, aşadar, ultimul în campionat înaintea derbiului de la Ploieşti cu FCM Alexandria, de peste două săptămâni – FC Petrolul urmând a avea zi de pauză etapa viitoare, când ar fi trebuit să joace cu echipa din Titu – băieţii lui Tavi Grigore sunt obligaţi să ia maximum de pe stadionul „Concordia”, unul ce nu le-a oferit, în ultimii ani, prea multe amintiri plăcute „galben-albaştrilor” în Liga I.
Găzarii au făcut deplasarea încă de ieri şi s-au pregătit la una dintre bazele Federaţiei Române de Fotbal, antrenorul Octavian Grigore şi secunzii săi având întreg lotul la dispoziţie, cu excepţia „căpitanului” Cl. Tudor, care rămâne în continuare incert din cauza unei probleme musculare mai vechi.

Duel de „tineret-speranţe” la Domneşti

După două victorii consecutive care au „săltat” trupa lui Marius Măldăraşanu până pe locul 6, Astra II se deplasează, astăzi, tot în judeţul Ilfov, pentru confruntarea cu Viitorul Domneşti. Va fi, practic, primul episod al duelului echipelor cu cele mai scăzute medii de vârstă din această serie, unul la capătul căruia astralii speră să-şi continue forma bună arătată în ultimele partide.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*