Ocolite de COVID, baschetbalistele arădence nu concep să piardă puncte cu „Simona Halep” și Alexandria la turneul de pe Litoral

Caravana Ligii Naționale de Baschet Feminin pleacă la drum în noul an în acest weekend. Al cincilea turneu va avea loc între 9 și 10 ianuarie, la Sfântu Gheorghe, Constanța și Târgoviște. Partidele care se vor juca în această perioadă vor conta pentru etapele 10 și 11.

În premieră în stagiunea 2020-2021, Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare se vor întâlni într-un meci direct care va avea loc pe terenul covăsnencelor. Principalele candidate la titlu s-au duelat ultima oară pe 9 martie 2020, în ultimul etapă a sezonului regulat. Întrecerea internă s-a suspendat după acea etapă, play-off-ul nu s-a mai disputat, iar titlul nu s-a acordat.

Pentru ocupanta locului trei  (cu 7 succese și înfrângerile cu primele clasate, Satu Mare și Sfântu Gheorghe) meciurile de la finalul săptămânii sunt din nou abordabile, ca și cele din finalul anului trecut. De această dată, la Constanța, FCC Baschet Arad dă piept cu gazdele de la  CS Phoenix CSU Simona Halep (locul 7, cu 4 victorii și 5 eșecuri) și CS Municipal Alexandria (locul 9, cu două victorii și 7 înfrângeri) în efectiv complet. Toate testele pentru COVID au fost negative, alte probleme de ordin medical nu există, iar echipa vine după 12 zile de pregătire, cu mica pauză de Anul Nou. Absentă la turneul de la București, americanca Beadle își va relua locul sub panou pentru teamul lui Bogdan Bulj. Mai rămâne de  văzut cât vor acuza „galben-albastrele” oboseala deplasării cu microbusele până pe Litoral, adică 800 de kilometri ce urmează a fi parcurși mâine.

Programul turneului cinci al campionatului feminin:

Sâmbătă, 9 ianuarie

Sepsi Arena 

ACS KSE Târgu Secuiesc – CSU Rookies Oradea – ora 16:00

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe – CSM Satu Mare – ora 19:00

Sala Sporturilor Constanța

FCC Baschet Arad – CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța – ora 16:30

CS Universitatea Cluj-Napoca – CSM Alexandria – ora 19:30

Sala Sporturilor Târgoviște

Rapid București – Olimpia CSU Brașov – ora 16:00

Agronomia București – CSM Târgoviște – ora 19:00

Duminică, 10 ianuarie

Sepsi Arena 

CSM Satu Mare – ACS KSE Târgu Secuiesc – ora 14:00

CSU Rookies Oradea – Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe – ora 17:00

Sala Sporturilor Constanța

CSM Alexandria – FCC Baschet Arad – ora 12:00

CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța – CS Universitatea Cluj-Napoca – ora 15:00

Sala Sporturilor Târgoviște

Olimpia CSU Brașov – CS Agronomia București – ora 14:00

CSM Târgoviște – CS Rapid București – ora 17:00

Toate meciurile vor fi transmise în direct de către FRB TV pe YouTube.

0
0

Articolul Ocolite de COVID, baschetbalistele arădence nu concep să piardă puncte cu „Simona Halep” și Alexandria la turneul de pe Litoral apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*