Octavian Goga, comisar FIFA la Campionatul Mondial U17

Vicepreședintele Federației Române de Fotbal a fost delegat la 18 meciuri de la turneul final care are loc în Brazilia în perioada 26 octombrie – 17 noiembrie.

Octavian Goga se află în aceste zile în Brazilia, acolo unde se desfășoară Campionatul Mondial Under 17. La acest Mondial au fost delegați patru comisari FIFA, iar Goga a va superviza 18 partide, 12 în faza grupelor și 6 în fazele eliminatorii, din totalul de 52 care se vor desfășura la Mondial, fiind comisarul delegat la cele mai multe meciuri.

Vicepreședintele FRF a fost și va mai fi delegat la toate jocurile din grupa B, din care fac parte Nigeria, Ungaria, Ecuador și Australia, la toate partidele din grupa C formată din Republica Coreea, Haiti, Franța și Chile, și la partidele Brazilia – Angola și Olanda – USA.

În plus, acesta va superviza și 4 jocuri din optimi și 2 jocuri din sferturile de finală.

“Turneul este unul foarte bine organizat, iar eu sunt delegat în două locații din orașul Goiania, Estadio Olimpico și Estadio de Serrinha. Interesul pentru acest Mondial e unul mare, au fost partide la care au asistat si peste 8.500 de spectatori!”, a spus Goga.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*