Oferta lui Sheffield Wednesday pe adresa lui Balint nu a mai sosit, Tony Pulis e noul antrenor al englezilor din Championship

Laszlo Balint rămâne antrenorul UTA-ei. Sheffield Wednesday a încheiat negocierile cu primul nume de pe lista înlocuitorilor lui Garry Monk, care obținuse doar 6 puncte din 33 posibile în startul ediției 2020-2021 a Championship.

Chiar situ-tul oficial al lui Sheffield Wednesday anunță că noul manager al primei echipe este Tony Pulis. Galezul născut în 16 ianuarie 1958 este antrenor de la vârsta de 19 ani și a dobândit licența A UEFA doi ani mai târziu. A fost fotbalist la câteva cluburi, printre care Bristol și Bournemouth, la cel din urmă și-a început și cariera de antrenor în 1992. A mai antrenat la Bristol, Portsmouth, Stoke, Plymounth, Crystal Palace, West Bromwich Albion și Middlesbrough. A promovat în Premier League cu Stoke în 2007, după care a jucat în 2010 finala FA Cup și a fost învins de Manchester City. În sezonul 2013-2014 a primit titlul de „managerul anului” după ce a salvat Crystal Palace de la retrogradarea din Premier League. Astăzi a semnat cu Sheffield Wednesday și va debuta la Preston sâmbăta viitoare.

Conform presei engleze, dacă Pulis ar fi renunțat să le antreneze pe „bufnițe”, conducerea clubului ar fi demarat negocierile cu Laszlo Balint și impresarul său, Bogdan Apostu. Acesta din urmă a recunoscut că un apropiat al echipei de pe „Hillsborough” s-a interesat de „principalul” UTA-ei la mijlocul acestei săptămâni, însă fără a avansa o ofertă concretă pe adresa sa. În schimb, Apostu a spus că Balint a refuzat un club de Liga 1 cu pretenții, acesta fiind – cel mai probabil – Astra Giurgiu, care ar fi la a doua tentativă de acest gen în ultimul an.

0
0

Articolul Oferta lui Sheffield Wednesday pe adresa lui Balint nu a mai sosit, Tony Pulis e noul antrenor al englezilor din Championship apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*