Oficial | Alegerile pentru sefia AJF Ilfov intra in linie dreapta

Intrigile nu mai contenesc la Asociatia Judeteana de Fotbal Ilfov.
Peste noapte AJF Ilfov a devenit un El Dorado autentic. Factiunile se lupta la baioneta! Miza? Doar interese personale! Putini se gandesc la fotbalul ilfovean cu adevarat…

Fiecare dintre cele doua grupari isi cauta aliati si isi arunca in lupta toate fortele. Onoarea pare a fi un cuvant greu de gasit in conditiile actuale. Nici deontologie nu mai gasesti prin vecini…
Pe de o parte actuala conducere a AJF Ilfov, cu presedintele in exercitiu la timona, iar in cealalta tabara, cu varf de lance Constantin Buhac, dar cu gurile de tun Mugur Porumbacu si Marius Matei extrem de vocale.

In dimineata zilei de 05 Mai 2021 presa centrala, “hranita” cu informatii de Porumbacu si compania, avea sa anunte cu surle si trambite “Azi alegeri la AJF Ilfov”.
Cateva ore mai tarziu, spre seara, aceeasi presa centrala, inclinata si extrem de interesata peste noapte de evenimentele din Ilfov, avea sa anunte ca “Alegerile la AJF Ilfov au fost din nou amanate”.

Jocul acesta de-a uite ca este, dar stai ca nu mai vine, nu a facut decat sa creeze confuzie si sa demonstreze ca informatiile furnizate au fost doar niste “fumigene” de campanie.
Credibilitatea informatiilor si ploaia de dovezi si intrigi care vizau inclusiv FR Fotbal, se diluau in neant precum fumul in plina furtuna.

Intalnirea de la Buftea

Initiatorii acestei intalnii au fost acei membrii afiliati care au pornit “revolta” impotriva actualei conduceri a AJF Ilfov. Aceasta intalnire s-a dorit fi o Adunare Generala Extraordinara pentru alegeri.
Cum doritul eveniment nu a indeplinit cerintele si respectarea propriului Statul,  Adunare Generala pentru alegeri s-a transformat intr-o simpla intalnire prieteneasca.

Totusi, din relatarile unui membru al AJF Ilfov, Razvan Ardeleanu, candidat la una dintre functiile Comitetului Executiv, la intalnire s-a facut accesul pe baza semnarii unui tabel. Tabelul era gestionat de Marius Matei, unul dintre initiatorii actiunii.
Cum Razvan Ardeleanu nu a dorit sa semneze tabelul cu pricina, intalnirea fiind una neoficiala, accesul acestuia i-a fost interzis in locatia respectiva, chiar daca aparea pe listele de candidati ce se voiau a fi alesi. (!!!)

La aceasta intalnire nu a participat nicio persoana angrenata in actuala conducere a AJF Ilfov.
De altfel, grupul de initiativa a realizat intr-un tarziu ca intalnirea nu poate fi considerata drept Adunare Generala si a hotarat sa notifice conducerea AJF-ului pentru organizarea alegerilor statutare.

Razvan Ardeleanu ne-a declarant in exclusivitate ca intalnirea de la Buftea a fost doar o intalnire prieteneasca intrucat in adresele prin care participantii fusesera mandatati sa participe era specificata participarea la Adunarea Generala de alegeri. Iar cum alegerile nu au avut loc, intalnirea s-a dovedit a fi nestatutara.

Alegerile vor avea loc la Buftea pe 20 Mai

In ciuda acestor evenimente care nu fac cinste fotbalului ilfovean, AJF Ilfov a luat act de dorinta membrilor afiliati si va organiza Adunare Generala pentru alegeri in data de 20 Mai 2021 orele 16.00 la Stadionul Constantin Balalau din Buftea.
Decizia este luata in cadrul sedintei Comitetului Executiv din 10 Mai si comunicata pe site-ul offcial al organizatiei.

Vom urmari subiectul! Ramaneti aproape de IlfovSport.ro pentru a parcurge informatii corecte, nealterate!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*