OFICIAL, Usain Bolt si-a indeplinit visul: a devenit fotbalist! FOTO cu prezentarea celui mai rapid om de pe planeta

Cel mai rapid om al planetei, Usain Bolt, a devenit, oficial, jucator profesionist de fotbal.

Cei care au obtinut semnatura celui mai rapid om din lume sunt sud-africanii de la Mamelodi Sundowns, echipa aflata in fruntea primei divizii.

Fotbalul nu va mai fi niciodata la fel” e anuntul africanilor, iar Jermy Brockie, international neo zeelandez, a declarat: „Sunt obisnuit cu altii la antrenamente. Cand l-am vazut pe Bolt a fost cu totul altceva…Luni ne-a zis managerul sa venim la club, desi aveam aveam zi libera. A spus ca are pe cineva special. Chiar a fost ceva senzational sa stai umar langa umar cu unul dintre cei mai mari atleti din lume„.

 

Jamaicanul in varsta de 31 de ani este detinatorul multor recorduri in atletism, in probele de 100 si 200 de metri, dar si in 4×100 de metri stafeta. Retras din atletism, unde a cucerit 8 titluri olimpice si 11 titluri mondiale, Bolt este un fan inrait al fotbalului, purtand discutii chiar si cu Alex Ferguson, fostul manager al lui Manchester United. A dat probe la United si Borussia Dortmund, iar la inceputul lui 2018 a sustinut teste si la echipa Mamelodi Sundowns.

Astazi, Usain Bolt si-a indeplinit visul si a parafat primul sau contract ca fotbalist profesionist. Jamaicanul va evolua la echipa Mamelodi Sundowns, cea mai titrata echipa din Africa de Sud.

The post OFICIAL, Usain Bolt si-a indeplinit visul: a devenit fotbalist! FOTO cu prezentarea celui mai rapid om de pe planeta appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*