Ohaba Forgaci trece cu 3-1 de Margina și o egalează la puncte, detronând-o. Jabăr, nou lider fără joc în ”Municipal” Lugoj

Rocadă la vârf după cea de-a doua etapă din retur în Campionatul Municipal Lugoj, în urma acestei runde a XI-a nu mai puțin de trei echipe aflându-se la egalitate de puncte pe podiumul ierarhiei, despărţite fiind de golaveraj. În noua ordine, AS Timișul Jabăr, AS Margina, AS Ohaba Forgaci, așa încât ultimele 7 etape ale primăverii se anunță interesante…

Paradoxal, noul lider s-a înscăunat în urma unei victorii la ”masa verde”, întrucât Olimpia  Pietroasa Mare s-a retras din campionat la începutul returului. AS Timișul Jabăr ar fi trebuit să joace astăzi acasă dar a obținut punctele fără a se echipa, preluând totodată și șefia, cu cele mai multe goluri înscrise în întrecere dar și cele mai puține primite.

În contrast, celelalte două formații de pe podium s-au duelat într-o dispută directă, sâmbătă de la ora 15, iar deznodământul a făcut ca primele 3 clasate să ajungă la egalitate de puncte. Căci AS Margina nu doar a cedat în deplasare la Ohaba Forgaci, cu 3-1, dar implicit a pierdut și fotoliul de lider, fiind totodată egalată la puncte de gazde, învingătoare prin golurile marcate de Răzvan Trandafir, cu o ”dublă”, din care un gol a fost înscris din lovitură de la 11 metri, precum și Vlad Stoi. Golul de onoare, marcat de Marian Babuşcov, n-a adus consolarea vizitatorilor.

Rezultatele unei etape cu un succes acasă și două în deplasare, plus o remiză, pe coloana clasamentelor.

The post Ohaba Forgaci trece cu 3-1 de Margina și o egalează la puncte, detronând-o. Jabăr, nou lider fără joc în ”Municipal” Lugoj appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*