Olimpia Brașov e primul adversar al FCC Baschet UAV Arad în noul campionat, Araujo are timp să omogenizeze lotul până la duelurile tari ale turului!

Echipele din Liga Națională de baschet feminin și-au aflat atât adversarii din primul tur al Cupei României, cât și ordinea din Tabela Berger, după care se face programul din campionat. FCC Baschet UAV Arad a primit numărul 1 la tragerea la sorți. Astfel, „galben-albastrele” vor debuta în noua ediție de campionat împotriva aceleiași echipe pe care au înfruntat-o la final de sezon trecut, Olimpia CSU Brașov.

Dacă în luna mai se luptau pentru bronzul LNBF, adjudecat de arădence, cele două formații se vor întâlni în 3 octombrie în prima etapă a ediției 2021-2022 a Ligii Naționale. Federația a anunțat că toate meciurile din prima rundă se vor disputa sub formă de turneu, în aceeași locație, care urmează să fie anunțată. Se vrea ca acest turneu de deschidere să devină tradiţional, pentru a promova şi mai mult sportul cu mingea la coş.

Runda inaugurală mai programează meciurile

CSM Alexandria – Rapid București

CSM Târgoviște – BC Sirius Târgu Mureș

CSU Alba Iulia – ACS KSE Târgu Secuiesc

ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe – ACS Triumf Botoșani

Phoenix CSU Simona Halep Constanța – CS Universitatea Cluj-Napoca

Agronomia București – CSM Satu Mare.

FRB a anunţat că din această stagiune se revine la etape săptămânale, dacă nu vor apărea alte modificări legate de pandemia de coronavirus şi restricţii.

În etapele 7, 10 şi 12, cele mai tari dueluri!

În etapa a doua, FCC Baschet UAV Arad se va deplasa la Rapid București, după care urmează primul meci acasă, cu Sirius Târgu Mureș, revenită în prima ligă după un an de pauză. Iată pe rând și celelalte adversare ale elevelor lui Jose Araujo în turul LBNF:

Etapa a IV-a: ACS KSE Târgu Secuiesc (deplasare)

Etapa a V-a:ACS Triumf Botoșani (acasă)

Etapa a VI-a: Universitatea Cluj-Napoca (d)

Etapa a VII-a: CSM Satu Mare (a)

Etapa a VIII-a:Agronomia București (d)

Etapa a IX-a:Phoenix CSU Simona Halep Constanța (a)

Etapa a X-a:ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (d)

Etapa a XI-a: CSU Alba Iulia (a)

Etapa a XII-a: CSM Târgoviște (d)

Etapa a XIII-a: CSM Alexandria (a)

0
0

Articolul Olimpia Brașov e primul adversar al FCC Baschet UAV Arad în noul campionat, Araujo are timp să omogenizeze lotul până la duelurile tari ale turului! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*