Olimpia Cluj-Napoca s-a calificat în şaisprezecimile UEFA Women’s Champions League

Sursă foto: Dan Bodea

CFF Olimpia Cluj a jucat aseară, 28 august, meciul decisiv pentru calificarea în 16-imile Champions League contra echipei Hibernian Ladies FC. Meciul disputat pe Cluj Arena s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar punctul obținut a fost cel care le-a adus calificarea în 16-imi clujencelor.

Scorul a fost deschis repede, minutul 5, de către Lunca, dar în minutul 83 Turner a stabilit egalitatea pe tabelă. Clujencele au reuşit să ţină de scor până la finalul meciului deoarece aveau nevoie de un egal sau o victorie pentru a se califica în 16-imile UEFA Women’s Champions League.

,,Ultimele 10 minute au fost cele mai grele minute din viaţa mea ca antrenor. Mă bucur enorm pentru fetele astea minunate, care merită mult mai mult respect decât li se oferă. Am ştiut de la început că nu suntem favoriţi şi doar cu o organizare bună şi cu muncă vom reuşi să ne calificăm. Mă bucur enorm pentru ele deoarece sunt fete minunate care fac fotbal în nişte condiţii medii în România. Le mulţumesc acestor fete pentru că m-au făcut să privesc cu alţi ochi fotbalul feminin”, a declarat Marius Suller, antrenorul Olimpiei.

Olimpia s-a aflat în grupa a doua a Ligii alături de WFC-2 Kharkiv, Swansea şi Hibernian Ladies. Celelalte rezultate obţinute în grupă de formaţia clujeană au fost 1-0 cu WFC-2 Kharkiv, respectiv 3-0 cu Swansea.

Hibernian Ladies FC

Au mai intrat: Turner, Robertson, Gallacher. Antrenor: Chris Roberts.

CFF Olimpia Cluj

Au mai intrat: Bâtea, Tărăşilă, Leinert. Antrenor: Marius Suller.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*