Olimpia Gherla a câştigat derby-ul de la Mihai Viteazu şi a urcat, momentan, pe locul 1 în clasament

foto: gherlainfo.ro

Arieşul Mihai Viteazu şi Olimpia Gherla s-au întâlnit, duminică dimineaţă, într-un meci dintre două echipe cu punctaj maxim până acum.

Gherlenii s-au impus cu 3-0, după un joc în care maturitatea şi unitatea de grup a elevilor lui Adrian Trif au făcut diferenţa, lipsa de omogenitate simţindu-se, încă, în tabăra echipei din Mihai Viteazu.

Mult schimbată în bine faţă de sezonul trecut, echipa lui Lucian Roşu a dat, însă, peste o formaţie care nu a anunţat obiective măreţe, dar care şi-a păstrat în mare parte lotul din precedenta ediţie de campionat, pe care a terminat-o pe locul secund.

Gliga, Szabo şi Creţ au marcat pentru Olimpia, gazdele nereuşind să fructifice ocaziile pe care le-a avut în special la 0-1. Prin acest succes, galben-albaştrii au urcat pe locul 1 momentan, cel puţin până la meciurile celor de la Sticla Turda şi CS Floreşti, de după-amiază.

„Am primit gol pe finalul primei reprize, iar la 0-1 am avut câteva ocazii importante, dar nu am dat-o în poartă. Am urcat sus ca să egalăm, însă ei ne-au prins pe o contră şi au marcat al doilea gol. Golul trei a venit în prelungiri, dar am jucat împotriva unei echipe foarte bune. Închegată, care acoperă bine terenul, joacă în viteză, a fost nuca tare astăzi pentru Mihai Viteazu”, ne-a spus vicepreşedintele Arieşului, Ioan Arion.

„A fost un joc bun de ambele părţi. Felicit şi echipa din Mihai Viteazu, o echipă bună, dar jocul a fost controlat aproape total de către noi, poate cu excepţia a 10 minute în repriza secundă. Am intrat un pic în jocul lor atunci, dar nu s-a pus problema învingătoarei în acest meci. Victoriile aduc victorii pentru noi, sperăm să o ţinem aşa cât mai mult, deşi va fi greu. Munca şi unitatea de grup ne aduc nouă succesele”, a declarat şi preşedintele gherlenilor, Csaba Kilin.

Arieşul Mihai Viteazu

Au mai intrat: Moldovan H., Cîţcăuan, Hidişan, Pintilescu. Antrenor: Lucian Roşu

Olimpia Gherla

Au mai intrat: Hodaş, Creţ, Gorga, Codorean, Salac. Antrenor: Adrian Trif

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*